Amazfit Neo – chytré hodinky pro milovníky retra

Amazfit Neo – chytré hodinky pro milovníky retra
2020-08-30T13:30:30+02:00
• 30. 8. 2020

Zdroj: Gizmochina.com

1

Společnost Huami si vzala do parády tzv. „digitálky“, které dlouho byly jedinou alternativou ke klasickým ručičkovým hodinkám, a přidala do něj funkce z dnešních chytrých hodinek. Výsledkem tohoto neobvyklého spojení je čerstvá novinka s názvem Amazfit Neo. Čínský producent sice nezmiňuje přesné datum, kdy bude rozesílat první objednávky, ale už běží jejich předprodej za velmi zajímavou cenu.

Nic jim nechybí

Výbava zahrnuje 1,2palcový monochromatický STN displej s podsvícením reagující na zvednutí zápěstí. Díky maximální energetické úspoře hodinky vydrží až 28 dnů na jedno nabití. To vše probíhá za pomoci 160mAh baterie. Pouzdro má z každé strany dvě ovládací tlačítka nebo dostalo základní pásky vyrobené z gumy. V každém případě potěší snímač tepové frekvence a monitor spánkové aktivity včetně REM fáze.

Neo 2 960x960x

Zdroj: Gizmochina.com

Hodinky sice umí měřit výkony během sportování (běh, chůze, jízda na kole), ale v aplikaci si ještě před startem musíte zvolit konkrétní typ aktivity. Konektivitu zaštiťuje Bluetooth 5.0 Low Energy a zařízení komunikuje s Android/iOS telefony. Z ostatních funkcí lze dodat možnost měření kroků, upozornění na notifikace ze spárovaného zařízení či vodotěsnost až do hloubky 50 metrů. Případní zájemci mohou vybírat ze tří variant (černá, oranžová, zelená) s cenovkou 50 dolarů (tj. cca 1 099 Kč).

Neo 1 827x723x

Zdroj: Gizmochina.com

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Michal Simunek

30. 9. 2020, 22:28

… právě mi dorazily z Číny. Na první odzkoušení je to Ok, přesně dle popisu, ale vidím jedno velké mínus. Nemá možnost upozorněni pomocí vibrace. Umí pouze pipnout a to celkem nepříjemným tónem.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat