Realme chystá levnější novinku s 6000mAh baterií aktualizováno

Realme chystá levnější novinku s 6000mAh baterií [aktualizováno]
2020-07-24T13:50:08+02:00
• 24. 7. 2020

Zdroj: Gadgetren.com

Aktualizováno 24. 7.

Společnost Realme oficiálně potvrdila příchod nového modelu C15 a již jsme se dozvěděli některé specifikace, ale moc jich nebylo. Naštěstí zde máme další střípky. Na zadní straně bude hlavní 13MPx senzor a také 8MPx širokoúhlý snímač. Další dva mají mít 2 MPx a poslouží pro určení hloubky ostrosti a pro makro snímky. Přední strana bude nabízet 5MPx foťák.

Displej by měl dosáhnout na úhlopříčku 6,5 palců a bude se jednat o LCD panel s Full HD+ rozlišením. Sice neznáme samotný procesor, ale již víme, že se budou nabízet verze 3 a 4 GB RAM, přičemž obě mají mít 64GB úložiště.

Realme C15 Seagull Grey and Marine Blue 934x472x

Zdroj: gizmochina.com

Původní článek 21. 7.

Společnost Realme nedávno představila nové 125W nabíjení pro nadcházející top modely a mobily vyšší střední třídy, ale to ještě neznamená, že by se tento výrobce nevěnoval levnějším modelům. Například nedávno došlo na uvedení novinky Realme C11, která zaujme baterií s kapacitou 5000 mAh. Nyní zde máme ale informace o vybavenějším modelu Realme C15.

Realme C15

Novinka C15 by se dala považovat za vylepšený model C11, ostatně si lze všimnout, že design je více méně stejný. Zůstane zachován modul s foťáky na zadní straně, ale počet není stejný. Zatím neznáme jednotlivé hodnoty, ale lze předpokládat, že se bude nabízet ssenzor pro hloubku ostrosti, makro fotky, širokoúhlý foťák a jeden běžný. Jde ale vidět, že na zadní straně je tentokrát umístěná čtečka otisků prstů, což u Realme C11 zcela chybí.

Společnost u novinky hlavně láká na masivní baterii o kapacitě 6000 mAh. Součástí bude podpora 18W nabíjení skrze USB C konektor. Více informací není k dispozici, ale můžeme předpokládat, že se bude nabízet Full HD panel a rychlejší procesor, zřejmě od společnost Qualcomm, byť možná Realme zůstane u Mediateku u tohoto modelu.

Realme C15 792x900x

Zdroj: gizmochina.com

K představení novinky Realme C15 dojde již 28. července na samostatné akci. Předpokládáme, že dostupnost bude omezena po nějakou dobu jen pro asijské trhy. K nám by novinka mohla zamířit v horizontu jednoho nebo dvou měsíců od uvedení na trh. Předpokládáme, že Realme C15 bude mít nastavenou cenu kolem 4000 Kč.

Zdroje: gizmochina.com, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat