Oppo brzy rozšíří řadu Reno

Oppo brzy rozšíří řadu Reno
2020-07-10T18:49:36+02:00
• 11. 7. 2020

Zdroj: GSMArena.com

Čínský regulační úřad TENAA, který vydává potřebné certifikace před zahájením prodeje na domácím trhu, přibližuje nadcházející telefon z dílny společnosti Oppo. Oproti předchozím únikům máme k dispozici pouze malou ochutnávku specifikací, ovšem v kuloárech se již hovoří o novém zařízení do produktové řady Reno. Čínský výrobce může více podrobností odtajnit v nejbližších dnech či týdnech.

Více než průměr

Zahraniční servery mluví o druhém pokračování modelu Reno 10x, kterému patří kódové označení PDYM20 a PDYT20. Konstrukce telefonu nese rozměry 162,2 x 75,0 x 7,9 mm a vpředu by měl podstatnou část zabírat displej s úhlopříčkou 6,5 palce, avšak bez upřesněného rozlišení. Potvrzená podpora sítí 5. generace se může vázat k osmijádrovému procesoru Snapdragon 865 od Qualcommu s grafickým čipem Adreno 650.

Oppo Reno 1 655x621x Oppo Reno 2 727x494x

Zdroj: GSMArena.com

Vylepšený periskopový objektiv údajně získá 5násobným optický zoom a až 100násobné digitální přiblížení. Dále lze u zadního fotoaparátu zmínit optickou stabilizaci obrazu. Neověřené zdroje také pracují s 90Hz obnovovací frekvencí nebo displejem typu rAMOLED, pod nímž ukryjí snímač otisků prstů. Mezi ostatní prvky výbavy podle databáze TENAA ještě patří 3 945mAh článek baterie a operační systém Android v poslední dostupné verzi 10.

Oppo Reno 3 651x652x Oppo Reno 4 844x539x

Zdroj: GSMArena.com

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Julinek

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat