Hodinky, náramek i smartphone. Nejoblíbenější Xiaomi produkty jsou ještě levnější sponzorovaný článek

Hodinky, náramek i smartphone. Nejoblíbenější Xiaomi produkty jsou ještě levnější [sponzorovaný článek]
2020-07-21T18:05:24+02:00
• 21. 7. 2020

Chytré hodinky Amazfit GTS, fitness náramek Mi Band 4 a smartphone Redmi Note 8T. Všechny zmíněné produkty od Xiaomi nyní na Mobil Pohotovosti pořídíte o poznání levněji. Sleva až 20 % platí jen do konce tohoto týdne.

Amazfit GTS od Xiaomi jsou jedny z nejhezčích chytrých hodinek za super cenu. Na Mobil Pohotovosti jsou aktuálně k dostání za 3 290 Kč (původně 3 990 korun) a nabízí nejenom skutečně povedený design v čele se čtvercovým AMOLED displejem, ale také celou řadu funkcí jako monitoring spánku, sledování trasy pomocí GPS a Glonass nebo detekci arytmie. Za zmínku stojí také výdrž baterie, která v základní režimu dosahuje až na 46 dní.

1200 675 Amazfit GTS 1200x675x

Xiaomi Mi Band 4 je pravděpodobně tím nejoblíbenějším fitness náramkem na trhu. Dáno je to nabídkou spousty chytrých funkcí a skvělou výdrží v kombinaci s nízkou cenou. Ta je nyní ještě nižší – Mi Band 4 do konce týdne koupíte za 790 Kč (původně 1 290 korun).

Na závěr je zde Xiaomi Redmi Note 8T, jehož cena klesla na minimum. Populární smartphone teď u Mobil Pohotovosti pořídíte jen za 3 990 Kč (původně 4 990 korun). Telefon je poháněn osmijádrovým Snapdragonem 665, kterému sekundují 3 GB RAM. Vpředu se vyjímá 6,3palcový Full HD+ displej a záda zdobí čtverný fotoaparát, kde hlavní snímač čítá rozlišení 48 Mpx. Potenciální zájemce potěší i baterie s kapacitou 4 000 mAh a podpora 18W rychlého nabíjení.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat