S chytrým tabletem můžete mít kancelář kdekoliv sponzorovaný článek

S chytrým tabletem můžete mít kancelář kdekoliv [sponzorovaný článek]
2020-06-11T06:46:09+02:00
• 11. 6. 2020

V minulosti byli lidé vázáni na konkrétní pracovní místo v jedné kanceláři, ale dnes mohou pracovat téměř kdekoli a kdykoli. Otevřít si vlastní improvizovanou kancelář například na letišti nebo v kavárně vyžaduje produktivní a efektivní zařízení a tomu se podřizuje i volba technologií. Ideálním nástrojem pro kancelář kdekoliv je chytrý tablet. Uspoří místo na malém stolku u kávy, ale přitom zvládne téměř všechno, co byste očekávali od laptopu. Někdy by sice možná stačila jen obrazovka chytrého telefonu, ale chybějící plnohodnotná klávesnice brzdí vaši kreativitu a nasazení.

Silné duo v terénu

Představte si, že jste téměř dokončili nějaký projekt, ale všechny obrázky do něj zůstaly na vašem chytrém telefonu, ke kterému se nemůžete připojit přes Wi-Fi ani přes datový kabel.  Teď vám stačí jen funkce Huawei Share pro práci na dvou obrazovkách. Telefon přípojíte bezdrátově přímo k tabletu a přetáhnete obrázky z telefonu do tabletu.  Můžete dokonce upravit obrázek na tabletu, pak ho přetáhnout zpátky do telefonu a tím zefektivnit svou práci. Funguje to i s textem a různými typy souborů jako jsou hudba, prezentace čí dokumenty.

Huawei matepad pro2 5000x3334x

Nebo že při telefonování nemusíte ani na chvíli spustit oči z jedné obrazovky. Hovor můžete přijmout přímo v tabletu a zároveň pokračovat v tom, co vás zrovna baví, a to jen s minimálním vyrušením. Stačí pár kliknutí a obrazovce se objeví malé okno, které můžete přesunout tak, aby nepřekáželo, a navíc můžete používat klávesnici nebo stylus k ovládání telefonu – to vše přímo z obrazovky vašeho tabletu.

Tablet je parťák pro kreativu i multitasking

Huawei MatePad Pro je díky své všestrannosti hotovým požehnáním i pro ty nejnáročnější uživatele a řadí se na nejvyšší příčky v různých kategoriích. Je prvním tabletem, který podporuje jak běžné, tak i reverzní bezdrátové nabíjení, a kromě toho se může chlubit nejtenčími rámečky, nejvyšším poměrem obrazovky k tělu (90 %) a také nejlepšími dostupnými čipsety v rámci portfolia Huawei.

Kromě úžasného vzhledu a vynikajícího výkonu nabízí tablet také mnoho praktických a inovativních nových funkcí, včetně práce na více obrazovkách (Multi-screen Collaboration), Multi-Window a Huawei APP Multiplier. Podporuje také celou řadu doplňků, jako stylus Huawei M-Pencil a klávesnici Huawei Smart Magnetic Keyboard, a proto si získal reputaci nejpraktičtějšího tabletu roku 2020.

Huawei Share umožňuje práci na více obrazovkách, přenos dat a vzájemné ovládání tabletu a smartphonu. Vaše klávesnice, obrazovka nebo reproduktory mohou najednou fungovat v přímém spojení s chytrým telefonem, což poskytuje jedinečné možnosti interakce.

Díky těmto novým funkcím, příslušenství a režimu PC se tento tablet dostal do hledáčků lidí, kteří pracují na cestách. Jeho hlavním přínosem pro funkční mobilní kancelář je zejména možnost interakce s více obrazovkami na jednom zařízení. Uživatelům díky tomu přináší zcela nový pohled na jednotný ekosystém pro efektivní práci nebo nerušenou zábavu.

Informace o produktech Huawei naleznete na https://consumer.Huawei.com/cz

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat