YouTube nabízí nový Flex režim pro Galaxy Z Flip

YouTube nabízí nový Flex režim pro Galaxy Z Flip
2020-04-25T20:34:58+02:00
• 26. 4. 2020

Zdroj: Dotekomanie.cz

Společnost YouTube představila novou funkci, kterou ocení hrstka skupina uživatelů. Konkrétně si připravila nový režim Flex, jenž bude dostupný všem uživatelům, kteří mají skládací zařízení. Tato funkce je k dispozici pouze pro Galaxy Z Flip telefony. 

YouTube aplikace nabízí nový režim

Nový režim využívá skládací mechanické části zařízení a rozděluje rozhraní aplikace na dvě části. Horní polovinu budete moci použít k pokračování přehrávání videa, přičemž druhou polovinu například k vyhledávání dalších videí či komentování aj. Jde v podstatě o vylepšenou verzi režimu picture-in-picture. V tomto případě ale funkce využívá hlavně jedinečnou konstrukci skládacího telefonu. 

YouTube

Zdroj: AndroidCentral

Samsung dokonce ve středu vydal oznámení, ve kterém prohlásil:

„Společnosti Google a Samsung přepracovali aplikaci YouTube z úrovně operačního systému. To zahrnovalo integraci knihovny podpory Android, která usnadňuje zavedení režimu Flex na další služby třetích stran. 

Díky této spolupráci společnost Samsung úzce spolupracovala s vývojářskou Android komunitou, čímž podpořila inovativní funkce pro skládací zařízení. Uživatelé Galaxy Z Flip si již nyní mohou stáhnout prostřednictvím Obchodu Play aplikaci YouTube optimalizovanou pro režim Flex.“

Abyste mohli novou funkcionalitu využívat, budete muset přejít na nejnovější verzi aplikace 15.15.38. Ta je k dispozici již od 22. dubna. Samsung a Google také nabízejí až čtyři měsíce bezplatného přístupu na YouTube Premium. Tato nabídka je zpřístupněna pro všechny, kteří si zařízení zakoupí. Kromě toho uživatelé této nabídky mohou využít po dobu až čtyř měsíců od data nákupu.

Zdroj: androidcentral.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat