Xiaomi představilo (ne)bezdrátová sluchátka Mi Bluetooth Earphones Line Free Edition

Xiaomi představilo (ne)bezdrátová sluchátka Mi Bluetooth Earphones Line Free Edition
2020-04-29T23:13:23+02:00
• 30. 4. 2020

Zdroj: FoneArena

Společnost Xiaomi spolu s novým modelem Mi 10 Youth Edition a MIUI 12 také představila zbrusu nová bezdrátová sluchátka. Konkrétně jde o model zvaný Mi Bluetooth Earphones Line Free Edition. Ta jsou vybavena například čipovou sadou QCC5125, která podporuje technologii aptX, tj. Adaptivní technologie s nízkou latencí již od 80ms. Automaticky tak vybírá mezi poskytováním nejlepší kvality zvuku nebo streamováním s nižší latencí na základě přehrávaného zvukového obsahu.

Xiaomi Mi Bluetooth Earphones Line Free Edition s kabelem

Nová bezdrátová sluchátka od Xiaomi ale nejsou zcela bezdrátová. Jsou totiž vybavena propojujícím kabelem, který spojuje jednotlivá sluchátka. Byť můžete namítat, že je kabel již otravný, stále má své výhody. Například se vám nestane, že byste ztratili jedno sluchátko a druhé vám zbylo. V horším případě tedy ztratíte obě. 

Xiaomi Mi Bluetooth Earphones Line Free Edition

Zdroj: Gizmochina

Sluchátka na jedno nabití mají vydržet až devět hodin, alespoň toto garantuje Xiaomi. Mi Bluetooth Earphones Line Free Edition přichází s technologií Bluetooth 5.0, zabudovaným mikrofonem či technologií cVc pro potlačení šumu pro přesné rozpoznávání řeči i ve velmi náročných akustických podmínkách. 

Xiaomi Mi Bluetooth Earphones Line Free Edition

Zdroj: FoneArena

Dále je zde hlasový asistent, který zvládne přijímat hovory, navigovat a přehrávat hudbu. Samotný oblouk na sluchátkách je vyroben z kovu. Jednotlivá sluchátka jsou pak vybavena magnety, čímž je můžete k sobě připojit. Hmotnost sluchátek činí 25 gramů. 

Uvnitř se také nachází 100mAh baterie, která vydrží na jedno nabití již zmíněných devět hodin. V pohotovostním režimu mají vydržet až 200 hodin a nabijí se za jednu hodinu přes USB-C. Mi Bluetooth Earphones Line Free Edition bude v prodeji v černé a bílé variantě za cenu 28 dolarů. tj cca 686 Kč bez DPH. V Číně budou sluchátka v prodeji od 27. dubna, následně se jejich dostupnost bude rozšiřovat na další trhy.

Zdroj: fonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat