Rouška nejen od Xiaomi nyní v akci sponzorovaný článek

Rouška nejen od Xiaomi nyní v akci [sponzorovaný článek]
2020-04-20T17:59:22+02:00
• 20. 4. 2020

Rouška Xiaomi mijia Purely v akci

Xiaomi je opravdu rozsáhlá firma a kromě telefonů její byznys obsahuje také chytré osvětlení, kartáčky, varné konvice a mnoho dalšího. Dnes si představíme také jeden produkt, za kterým tato společnost stojí a to rouška Xiaomi mijia Purely, kterou mají nyní v akci v obchodě Gearbest.

Celá kostra je vyrobena z velmi ekologického materiálu. Na levé straně roušky se pak nachází PM2.5 filtr částic o velikosti 2,5 mikro metrů. KN95 je čínská forma evropského standardu FFP2, jenž dokáže odfiltrovat až 95 % částic s průměrem 0,3 mikronů a větších. KN95 lze použít i pro snížení možnosti nakažení virovým onemocněním. 

Rouška rouška 1000x1468x

Rouška se nosí velice pohodlně, přičemž nijak netlačí. Celý materiál je totiž velmi elastický. Dýchání probíhá komfortně a bez jakýchkoli problémů. Gearbest dokonce uvádí, že je možné tuto roušku použít i během cvičení. Maximální doporučená doba nošení roušky činí 10 hodin.

Pokud se podíváte na tento odkaz, naleznete také další možnosti ochranných roušek k zakoupení. Výhodou je, že jich v zahraničním obchodě Gearbest mají dostatek. Xiaomi mijia Purely roušku zakoupíte za 912 Kč. Kupujte ZDE

Rouška Purely za sníženou cenu

Dnes si představíme jeden produkt, za kterým stojí čínská společnost. Rouška s třemi vrstvami pro zachycení viru, prachu aj. Právě tu mají nyní v akci v obchodě Gearbest.

Rouška

Celá kostra je vyrobena z velmi ekologického materiálu. Rouška se nosí velice pohodlně, přičemž nijak netlačí. Celý materiál je totiž velmi elastický. Dýchání probíhá komfortně a bez jakýchkoli problémů. Gearbest uvádí, že je možné tuto roušku použít i během cvičení.

Pokud se podíváte na tento odkaz, naleznete také další možnosti ochranných roušek k zakoupení. Výhodou je, že jich v zahraničním obchodě Gearbest mají dostatek. Roušku zakoupíte za 899 Kč. Kupujte ZDE

Rouška s certifikací v akci

Rouška je navržena pro pohodlnou ochranu před prachem, pyly a dalšími zdroji znečištění. Po delším nošení se nebudete cítit unaveně a podobně.

Rouška je vyrobena z velmi měkkého silikonu pro lékařské potřeby, takže se velice příjemně nosí. Je velmi lehká a pěkně vypadající, ne jako tradiční maska proti prachu, která vypadá divně a ošklivě. Tato prachotěsná maska může v současné situaci kolem koronaviru velmi pomoci. Ochranná maska je opakovaně použitelná, pohodlná pro dlouhodobé nošení a snadno se čistí. Pokud jej budete nosit 1-3 hodiny denně, doporučujeme jej vyčistit.

Rouška

Rouška je vybavena certifikací KN95, což je čínská forma evropského standardu FFP2, jenž dokáže odfiltrovat až 95 % částic s průměrem 0,3 mikronů a větších. KN95 lze použít i pro snížení možnosti nakažení virovým onemocněním. Pokud vás tato rouška zaujala, můžete si ji zakoupit na stránkách Gearbest za 657 Kč. Za tuto cenu získáte jednu roušku a 20 náhradních materiálů. Kupujte ZDE

Další roušky s certifikací v akci

Pokud vás ani jedna z těchto roušek nezaujala, nezoufejte. Gearbest má na svém webu novou sekci, ve které nabízí za snížené ceny i další typy roušek. Stačí přejít ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat