Hisense brzy oznámí tablet E22

Hisense brzy oznámí tablet E22
2020-04-24T22:47:33+02:00
• 25. 4. 2020

Zdroj: Hisense-usa.com

Velmi nestandardní novinku má připravenou společnost Hisense, která po posledním přírůstku s názvem F50 5G chystá zařadit do prodeje tablet nesoucí označení E22. Čínský producent opětovně zvolil čipovou sadu od méně rozšířeného dodavatele Unisoc (dříve firma Spreadtrum). O zařízení se jako první zmínil výrobce čipové sady na svém oficiálním Twitter účtu, přičemž Hisense neprozradilo jedinou podrobnější informaci.

Stále pod pokličkou

Tablet má být primárně určen pro vzdělávací účely u dětí, a nejen proto byl nasazen 10,1palcový panel s FullHD+ rozlišením. Kolem displeje jsou poměrně tlusté rámečky nebo nechybí ani kamerka na video hovory. Hardwarovou stránku dostane pod kontrolu osmijádrový procesor T610 od Unisoc.

Velikost operační paměti RAM a ani interního úložiště není zatím zcela vůbec objasněna. Kromě běžného WiFi připojení bude podporovat datové přenosy přes SIM kartu umístěnou v dual-SIM slotu a také slibují možnost uskutečňování telefonních hovorů.

Hisense e22 2000x1000x

Zdroj: Gizmochina.com

Nejzajímavějším prvkem se stane čtveřice senzorů fotoaparátu v zadní části, kde hlavní snímač nabídne 32MPx snímač. S největší pravděpodobností půjde maximálně o zástupce do střední třídy. V každém případě doufejme, že již nejbližší dny přinesou všechny důležité informace včetně doporučených prodejních cen.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat