4 tipy, jak získat peníze (rychle a bez úroků) sponzorovaný článek

4 tipy, jak získat peníze (rychle a bez úroků) [sponzorovaný článek]
2020-04-17T14:49:17+02:00
• 17. 4. 2020

Máte problém s financemi a potřebujete nějaké peníze, rezervy již nemáte a do další výplaty je ještě daleko? Máte nečekané výdaje, které potřebujete řešit okamžitě? Jak vyřešit takovou situaci? Máte několik možností. 

1) Požádejte rodinu

Nejjednodušší je samozřejmě půjčka od rodinných příslušníků nebo známých. Ta však není vždy možná – mnohdy nechcete, aby právě příbuzní nebo přátelé věděli, že máte finanční potíže.

2) Vypravte se do své banky

Chybí vám peníze na nájemné, přišla vysoká faktura nebo nedoplatek či nastala jiná situace, kdy platbu nelze odložit a nemůžete přijmout pomoc svých blízkých? Pak pravděpodobně vyrazíte se žádostí do banky. Ideální volbou by měla být banka, ve které máte vedený běžný účet. 

peníze

Potřebujete-li pouze nižší částku, zjistěte si nejdříve, zda nemáte ke svému účtu předschválený kontokorent nebo kreditní kartu s výhodným úrokem nebo můžete využít bezúročného období na kreditní kartě.

Banky mají přísné podmínky

Pro to, abyste mohli získat bankovní půjčku, musíte splňovat poměrně náročná kritéria bank. Banky si žadatele o půjčku velmi důkladně prověřují. Abyste půjčku získali, musíte doložit potvrzení příjmu, prokázat dostatečnou bonitu, nemít záznam v registru dlužníků a splnit ještě další podmínky, o kterých vás banka nemusí dopředu informovat. 

Pokud vám bankovní půjčka nebude poskytnuta, nemusíte být informováni o tom, proč jste podmínkám banky nevyhověli. Jestliže si vás banka bude prověřovat, nemusíte dostat půjčku dostatečně rychle. Proto je lépe žádat o půjčku ve své bance, ta o vás většinu informací již má a rozhodnutí pak může být rychlé.

3) Zkuste rychlou první půjčku zdarma a bez úroků (až 20 000 Kč)

Nevyhověli jste podmínkám banky a vaše žádost o půjčku nebyla schválena? Nezoufejte a hledejte dál – v sektoru nebankovních půjček. 

Využijte některou z těchto bezúročných půjček zdarma a získejte až 20 000 Kč obratem. 

Výhodou je, že pokud se u daného poskytovatele jedná o první vaši půjčku, pak neplatíte úroky ani poplatky a získáte finance téměř ihned. Navíc zde jsou kritéria pro získání půjčky mírnější.

4) Zvažte jiné způsoby výdělků

Zamyslete se nad tím, kde ještě můžete získat další peníze. Např. zde najdete přes 90 tipů na vydělávání peněz.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat