Huawei Sound X představen, nabízí 360stupňový zvuk

Huawei Sound X představen, nabízí 360stupňový zvuk
2020-03-27T19:30:10+02:00
• 27. 3. 2020

Zdroj: Fonearena

Společnost Huawei spolupracovala s výrobcem luxusních reproduktorů Devialet, aby na trh uvedla nový reproduktor Huawei Sound X. Ten nabízí velice pokročilé technologie, jako je Speaker Active Matching, Hi-Res certifikaci, Huawei Share a další.

První dojmy z Huawei P40 Pro aneb mé poprvé bez Googlu

Huawei Sound X s prémiovými funkcemi

Konstrukce je velice podobná konkurenčnímu HomePodu od Applu. Nabízí tak elegantní válcovitý design, ve kterém je umístěno hned šest výškových reproduktorů a duální subwoofery. Díky této sestavě dokáže reproduktor nabídnout 360stupňový zvuk. Vestavěná je působivá technologie Speaker Active Matching od firmy Devialet, která specificky konfiguruje reproduktor podle jeho charakteristik. Basy mohou jít na velice nízkou úroveň, konkrétně se bavíme o 40 Hz. 

Huawei Sound X

Zdroj: Fonearena

Reproduktor má také integrovaný Push-Push Acoustic Design, který využívá symetrické duální subwoofery k potlačení vibrací druhého, potlačení zkreslení při jakékoli hlasitosti a dosažení až SPL 93 dB čistého, jemného zvuku s až 144 watty výkonu. Šest výkonných reproduktorů pak používá algoritmus Huawei Sound k vytváření prostorového zvuku. 

Huawei Sound X Huawei Sound X

Zdroj: Fonearena

Mezi další technologie modelu Sound X patří certifikace Hi-Res a Huawei share, díky kterému budete moci okamžitě přehrávat hudbu z reproduktoru jediným klepnutím. Společnost Huawei prozatím neprozradila, kolik korun si za reproduktor bude účtovat. Vzhledem k partnerství s Devialet a implementovaných funkcí lze očekávat netradičně vyšší cenovku.

Zdroj: fonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat