Zakončete únor stylově: Pořiďte si telefon, sluchátka a hodinky za akční ceny sponzorovaný článek

Zakončete únor stylově: Pořiďte si telefon, sluchátka a hodinky za akční ceny [sponzorovaný článek]
2020-02-27T20:21:04+02:00
• 28. 2. 2020

S posledními únorovými dny se blíží konec i několika zajímavých akcí, kterých by byla škoda nevyužít. Novinku Galaxy S20 pořídíte na splátky bez navýšení již od 1 150 Kč, k předobjednávkám modelů S20+ a S20 Ultra 5G je dárek v hodnotě 4 490 Kč. Zaujme i lákavá cena sluchátek Niceboy nebo hodinek Fitbit.

Samsung v únoru představil několik zajímavých novinek, které otřásly mobilním trhem. Hlavními trháky jsou smartphony rodiny S20, revoluční Galaxy Z Flip nebo sluchátka Galaxy Buds+.

Skládací dokonalost do kapsy je již v prodeji za 38 990 Kč a využít můžete prémiovou službu Z Premier Service. Ta obsahuje nonstop infolinku a možnost jedné opravy během prvního roku. Telefon uchvátí obrovským 6,7″ Dynamic AMOLED displejem, který ovšem díky skládací technologii pohodlně vložíte třeba do náprsní kapsy. Nadupaný fotoaparát a kvalitní výkon je již u Samsungů skoro samozřejmostí.

Galaxy Z Flip může být váš již od 1950 Kč měsíčně! Stačí využít splátek bez navýšení a rozdělení do 20 měsíců. Více informací ke splátkám vám podá přímo prodejce Mobil Pohotovosti.)

Smartphony S20 byly představeny ve třech variantách. Galaxy S20 zaujme třemi fotoaparáty, odolností vůči vodě a prachu a nahráváním v 8K. S20+ má čtyři fotoaparáty, větší displej a úžasný výkon. Galaxy S20 Ultra 5G přináší 108Mpx snímač a až 100× přiblížení. Podporuje i super rychlé 5G sítě, které se nezadržitelně blíží.

Jakmile do 8. 3. 2020 předobjednáte novinky Galaxy S20+ nebo S20 Ultra 5G, dostanete zdarma bezdrátová sluchátka Galaxy Buds+ v hodnotě 4 490 Kč. Všechny modely můžete zakoupit na splátky bez navýšení již od 1 150 Kč. Vše podstatné najdete zde.

Příznivce Huawei potěší akce u Huawei Nova 5T, kde je přichystaná sleva 1000 Kč a dárek v podobě náramku Niceboy v hodnotě 990 Kč. Telefon oslní čtyřmi zadními fotoaparáty, prostorným displejem a skvělým výkonem.

Dalším vyhledávaným modelem je P30 lite, který nyní zakoupíte dokonce o 2 000 Kč levněji. Dárek v podobě náramku Niceboy vás nemine. Huawei P30 lite s trojicí zadních fotoaparátů a prostorným displejem pořídíte za 5 990 Kč.

Příslušenství za parádní ceny

Hledáte-li chytré hodinky s fitness funkcemi, monitorováním aktivity, spánku a srdečního tepu nebo třeba více než 4denní výdrží baterie a snadným ovládáním pomocí jediného tlačítka, určitě sáhněte po Fitbit Versa Lite. Hodinky v několika atraktivních barvách nyní zakoupíte za akčních 3 290 Kč a ušetříte tak 900 Kč.

Milovníci hudby mohou mít dvojnásobnou radost! Ke sluchátkům Niceboy totiž získáte jako dárek reproduktor Niceboy RAZE Mini v hodnotě 749 Kč.

Niceboy Hive Podsie přináší stabilní a ničím nerušený poslech díky nejnovější verzi Bluetooth. S nabíjecím pouzdrem si užijete až 15 hodin poslechu. Velkou výhodou je i voděodolné zpracování a několik velikostí špuntů pro maximální pohodlí.

Niceboy Hive pods 2 s technologií MaxxBass nabídne dokonalý poslech. S nabíjecím pouzdrem v kapse to bude až 35 hodin. Samozřejmostí je voděodolnost pro fungování v extrémních podmínkách.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat