Realme X50 Pro 5G se představí již 24. února aktualizováno

Realme X50 Pro 5G se představí již 24. února [aktualizováno]
2020-02-14T14:20:20+02:00
• 14. 2. 2020
1

Aktualizováno 14. 2.

Společnost realme nám sdělila, že i přes zrušení veletrhu MWC pro tento rok, stále se chystá představení novinek, byť online cestou. Ostatně firma pokračuje v lákání na chystanou novinku realme X50 Pro. Dozvídáme se o displeji, který bude typu AMOLED a nabídne 90Hz obnovovací frekvenci. Kromě toho se ukazuje, že dojde na použití 65W technologie nabíjení, takže doplnění energie bude bleskurychlé. Otázkou je, jaká bude kapacita baterie. Jestliže se bude pohybovat okolo 4000 mAh, tak za 30 minut bez větších problémů nabijete na 80 %.

Aktualizováno 12. 2.

Ačkoliv spousta společností již odřekla účast na veletrhu MWC v Barceloně na konci měsíce kvůli epidemii koronaviru, tak společnost realme stále láká na představení. Konkrétně bychom se měli novinky dočkat 24. února, přičemž se nyní ukazují další informace potvrzující některé specifikace.

Jak se spekulovalo, nový top model bude mít Snapdragon 865. Realme X50 Pro 5G dosahuje v benchmarku AnTuTu na hodnotu 574 tisíc bodů. Stačí připomenout, že Snapdragon 855+ dosahuje na 504 tisíc. Kromě toho se dozvídáme, že novinka nabídne nové rychlejší paměti LPDDR5, přičemž úložiště bude typu UFS 3.0. Základní model by měl pak nabídnout 12 GB RAM a 256GB úložiště. Také se dočkáme podpory WiFi 6, byť asi tuto novinku jen tak běžný uživatel nevyužije, když v domácnostech najdeme zpravidla maximálně Wi-Fi 5.

Původní článek 8. 2.

Realme je jedna z nejmladších značek na globálním trhu se smartphony a již dokázala na sebe upozornit několika zajímavými modely. Kupříkladu současný top model nabízí nejrychlejší nabíjení na trhu, přičemž svou cenou míří jen do vyšší střední třídy. Nedávno jsme se dočkali základního modelu realme C3 a brzy se naopak dočkáme nového top modelu. Ten se má jmenovat realme X50 Pro 5G.

Realme X50 Pro 5G

Novinka bude více méně vycházet z již představeného smartphonu realme X50, který byl představen na začátku ledna tohoto roku. Neočekáváme, že by se Pro verze výrazně lišila v případě vzhledu. Co se týče specifikací, tak máme očekávat to nejlepší za přijatelnou cenu.

Realme X50

realme X50

Nový top model realme X50 Pro 5G se představí na veletrhu MWC v Barceloně na konci tohoto měsíce. Viceprezident společnosti sdílel snímek obrazovky nového modelu, díky čemuž se dozvídáme základní specifikace. O výkon se bude starat nový procesor Snapdragon 865, který bude mít k dispozici 5G modem. Operační paměť bude o velikosti 12 GB a úložiště nabídne 256 GB prostoru. Novinka samozřejmě přijde s Androidem 10, ale tentokrát s vlastní nadstavbou realme UI.

Realme X50 Pro 5G

Zatím není jasné, jakého typu bude úložiště, ale lze předpokládat, že dojde na použití UFS 3.0, případně se nabízí i novinka UFS 3.1. Operační paměť by měla být typu LPDDR5. S největší pravděpodobností bude na trhu dostupná i verze bez 5G konektivity, ale na tyto informace si budeme muset počkat.

Zdroje: gizmochina.com, gsmarena.com, gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat