Oppo Reno3 přichází v edici Vitality

Oppo Reno3 přichází v edici Vitality
2020-02-10T15:00:13+02:00
• 10. 2. 2020

Modelová řada Reno3 se rozšiřuje o jeden nový přírůstek s názvem Reno3 Vitality Edition. Společnost Oppo jej bude i tentokrát směřovat mezi zástupce z vyšších pater střední třídy, kteří navíc podporují 5G sítě. Nejcitelnější proměnou prošla hardwarová stránka a potom ještě pár dalších prvků. Čínský výrobce více přiblížil novinku k Reno3 5G, ale přesný důvod vzniku této speciální edice neoznámil.

Jen minimum rozdílů

V úvodu můžeme zmínit totožné specifikace, což znamená 6,4palcový Super AMOLED displej s FullHD+ rozlišením a „Waterdrop“ výřez obsahuje 32megapixelovou kamerku. Uvnitř se ukazuje 8GB operační paměť RAM se 128GB úložištěm typu UFS 2.1. Článek baterie s kapacitou 4 025 mAh je doplněna o technologii rychlého nabíjení VOOC 4.0 (30 W).

Telefon je odlišen osmijádrovým procesorem Snapdragon 765 od Qualcommu, hlavním 48megapixelovým fotoaparátem a trojicí nových barev (Moonlight Black, Sky Mirror White, Streamer Gold). V zadní části navíc najdete 8MPx, 2MPx a 2MPx objektiv. Samozřejmě nechybí LED blesk, 3,5mm jack pro sluchátka, NFC, Bluetooth 5.0, USB typu C či skener otisků prstů.

Až do 14. února probíhá předprodej přes oficiální webové stránky za prodejní cenu v přepočtu 9 799 Kč. První zájemci k dobru zdarma získají sluchátka O-Fresh nebo prodlouženou záruku o půl roku.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat