Vivo ukázalo novinku Y91C 2020

Vivo ukázalo novinku Y91C 2020
2020-02-10T16:30:11+02:00
• 10. 2. 2020

Společnost Vivo představuje v oficiální podobě model s názvem Y91C 2020, který není až tak výraznou novinkou, protože čínský výrobce pouze využil design z jiného zástupce a překopal mu hardwarovou stránku. Nicméně stále jde o líbivý telefon z nižších pater střední třídy, o něhož budou mít zájem i méně nároční uživatelé díky přijatelné prodejní ceně. Ovšem zařízení se v určitých částech nevyhnulo kompromisům.

Další do počtu

Vpředu je k dispozici 6,22palcový IPS LCD displej s HD+ rozlišením a výřez ve tvaru padající kapky v sobě ukrývá základní 5megapixelovou kamerku pro odemykání obličejem, čímž částečně suplují chybějící snímač otisků prstů. Ve vnitřní části vyplňuje místo osmijádrový procesor Helio P22 od MediaTeku, 2GB operační paměť RAM a 32GB interní úložiště rozšiřitelné pomocí paměťové microSD karty.

Výdrž má pod kontrolou 4 030mAh článek baterie bez jakékoliv doprovodné technologie. Záda jsou vyrobena z polykarbonátu a nesou pouze jeden 13megapixelový fotoaparát s přisvětlovací LED diodou. Menším zklamáním může být operační systém Android ve starší verzi 8.1, ke které bylo připojeno rozhraní FunTouch OS ve verzi 4.5.

Seznam specifikací uzavírá microUSB port, funkce dual-SIM, Bluetooth 5.0, 3,5mm sluchátkový jack či podpora LTE sítí. Na prodejní pulty dorazí dvě barevné verze (černá, modrá) za cenu v přepočtu 2 697 Kč.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat