Nový outdoor přehrávač od Xiaomi míří na prodejní pulty

Nový outdoor přehrávač od Xiaomi míří na prodejní pulty
2020-01-20T13:30:40+02:00
• 20. 1. 2020

V současné době na trhu s přenosnými reproduktory naleznete spoustu různých zástupců, od malých přes odolné až po ty nejluxusnější za odpovídající cenu. Čínská společnosti Xiaomi v oficiální podobě představuje reproduktor s názvem Mi Outdoor Bluetooth Speaker Mini, který příjemně překvapí jak kompaktními rozměry, tak i skvělou výdrží baterie nebo velmi nízkou prodejní cenou.

Ideální společník na cesty

Celý reproduktor se může pochlubit doslova miniaturními rozměry 86 x 86 x 45 mm a přijatelnou váhou 185 gramů. Malá šňůrka na pověšení je charakteristická pro celou tuto řadu, čili ani zde nemohla být vynechána. Konstrukce díky získané certifikaci IP55 odolá prachu či vodě. Bezdrátový přenos zajišťuje technologie Bluetooth ve verzi 5.0.

Výdrž má pod kontrolou baterie s kapacitou článku 2 000 mAh, u které výrobce slibuje až 10hodinovou výdrž při 60% hlasitosti. Samotné nabíjení probíhá přes vyhrazený vstup pro USB typu C. Ke všemu nechybí ani vestavěný mikrofon s funkcí potlačení ozvěny a okolního šumu.

Podpora True Wireless Stereo umožňuje spárovat dva reproduktory, čímž rozdělíte zvuk do levého a pravého kanálu. Úplným závěrem zbývá zmínit prodejní cenu vycházející na bezkonkurenčních 14 dolarů (tj. cca 318 Kč).

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat