Ulefone připravuje Armor X7 s Androidem 10

Ulefone připravuje Armor X7 s Androidem 10
2020-01-22T19:30:45+02:00
• 22. 1. 2020

Zdroj: Ulefone.com

Nejnovější verze operačního systému Android prozatím není doménou většiny chytrých telefonů na mobilním trhu, čehož chce využít společnost Ulefone, která momentálně dokončuje práce kolem modelu Armor X7. Zařízení při oficiálním představení by mělo být prezentováno jako první odolný telefon s Androidem 10 v samotném základu. Čínský výrobce může další podrobnosti prozradit už v nejbližších týdnech.

Nízká cena v první řadě

Množství přesných prvků uvnitř je v tuto chvíli velmi omezené, ale v hardwarové části by se mohl údajně objevit čtyřjádrový procesor od známého MediaTeku, operační paměť RAM o velikosti 2 GB a interní úložiště s kapacitou 16 GB. Ačkoliv neznáme přesnou cenovku, tak to předznamenává příchod cenově dostupného zařízení. Odolná konstrukce bude podložena minimálně dvěma certifikacemi odolnosti IP68 či IP69K.

Dále si ještě zaslouží zmínku hlavní 13megapixleový fotoaparát, přední 5megapixelová kamerka pro odemykání obličejem nebo 4 000mAh článek baterie postačující na více než jeden den při maximálním využití. Nakonec výbavu uzavírá snímač otisků prstů, technologie NFC k bezkontaktnímu placení přes Google Pay, funkce dual-SIM, zmiňovaný systém Android 10 s širokou škálou softwarových vylepšení, jako je tmavý mód a nová ovládací gesta.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat