LG si nepohlídalo očekávaný model G9

LG si nepohlídalo očekávaný model G9
2020-01-06T15:00:47+02:00
• 6. 1. 2020
2

Ještě v loňském roce se ve velkém hovořilo o tom, že společnost LG nebude pokračovat v populární modelové řadě G. Ovšem nejnovější zpráva výrazně přibližuje model G9 od jihokorejského výrobce, který by se mohl oficiálně objevit někdy během letošního roku. Za dnešním únikem stojí zahraniční OnLeaks a kromě pravděpodobných specifikací máme možnost si prohlédnout první fotografie zařízení.

Možná už brzy

Zařízení dosahuje na rozměry 169,4 x 77,6 x 8,8 mm, a to zahrnuje displej s velmi tenkými rámečky a úhlopříčkou v rozmezí 6,7 až 6,9 palců. Přední panel ještě získá výřez pro přední kamerku nebo pod něj ukryjí snímač otisků prstů. Celkové zpracování nemá daleko od nedávné mobilní novinky nesoucí označení G8X. Ze zveřejněných snímků jsou k vidění čtyři objektivy fotoaparátu ve vodorovné poloze a samozřejmě v zadní části nechybí ani dvě přisvětlovací LED diody.

Své vyhrazené tlačítko také dostane virtuální asistent Google Assistant. Dobrou zprávou je přítomnost 3,5mm jacku pro sluchátka, k němuž zřejmě připojí USB typu C. Poslední v pořadí 8. generace byla poprvé odhalena koncem února 2019 v Barceloně na každoročního veletrhu Mobile World Congress. Doufejme, že poslední únorový týden bude opět patřit nové generaci G9.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Polud chtějí zabodovat s tim to designem, tak to musí jit do minulosti . Protože tohle už není IN ,proto se Lg tal nedaří v mobilní divizi .

Erik Bezeréti

6. 1. 2020, 15:10

Na G9 jsem hodně zvědavý. Chci letos vyměnit svou G6 a i přes některé mouchy jsem si na LG celkem zvykl.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat