iPhone SE 2 bude zřejmě pojmenován jako iPhone 9

iPhone SE 2 bude zřejmě pojmenován jako iPhone 9
2019-12-10T08:00:52+02:00
• 10. 12. 2019
2

Podle zahraničních médií by se druhá generace iPhone SE 2 mohla nazývat iPhone 9. S touto informací přišel zahraniční server Mac Otakara. 

iPhone SE 2 s jiným názvem

Ve zprávě je mimo jiné uvedeno, že zařízení bude nabízet podobný design, jako iPhone 8. To znamená, že bychom se u iPhone SE 2, tedy iPhone 9, měli dočkat 4,7palcového displeje a hardwarového tlačítka s Touch ID. Kromě toho by mělo zařízení nabízet rychlejší procesor A13 Bionic. O dočasně spuštěné aplikace a dokumenty by se pak měla starat operační paměť s kapacitou 3 GB. Stejně jako původní model se ani v tomto případě neočekává přítomnost 3D Touch. 

Nicméně, iPhone 9 by pro zařízení byl vhodnější název, neboť se bude jednat spíše o nástupce iPhone 8 než iPhone SE. Navíc bude se 4,7palcovým displejem větší než původní SE, které nabízelo 4palcový displej. 

Nízkorozpočtový iPhone by se měl s největší pravděpodobností prodávat od 399 dolarů, tedy od zhruba 9 177 Kč bez DPH. Za tuto cenu pak zákazník dostane model s 64GB vnitřním úložištěm. K dispozici bude v barvách Space Gray, Silver a Red. Telefon by se na trh měl dostat do konce prvního čtvrtletí příštího roku.

Zdroj: macrumors.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

To bude aj tak vyzerat???

Matěj Vondráček

10. 12. 2019, 8:50

3,4,5,6,7,8,X,11,9…

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat