Chytrý telefon, gimbal a lustr od Xiaomi nyní za nízké ceny! sponzorovaný článek

Chytrý telefon, gimbal a lustr od Xiaomi nyní za nízké ceny! [sponzorovaný článek]
2019-11-19T17:24:20+02:00
• 19. 11. 2019

Chytrý telefon UMIDIGI A5 Pro jen za 2 332 Kč!

8. května jsme byli svědky představení nového zařízení od společnosti Umidigi, které se přímo stalo hlavní konkurencí pro model Redmi 7. Čínský výrobce vybral konkurenceschopnou výbavu, čili oba telefony mezi sebou sehrají poměrně rovnocenný boj o každého uživatele. Velkou roli si zahraje také konečná cena, protože Umidigi s ní šlo hodně dolů.

Vpředu nalezneme 6,3palcový IPS displej s FullHD+ rozlišením a 8megapixelovou kamerku pro milovníky selfie ve výřezu o tvaru kapky. Výkon mu dodává osmijádrový procesor Helio P23, 4GB operační paměť RAM nebo 32GB interní úložiště. Kromě jednoho slotu pro paměťovou microSD kartu zde máme i dva plnohodnotné sloty pro SIM karty. Při životě jej drží baterie o velikosti 4 150 mAh.

V zadní části nelze přehlédnout tři širokoúhlé (Ultra-Wide) senzory fotoaparátu od Sony, LED blesk či snímač otisků prstů. Nakonec výpis doplňuje operační systém Android v předinstalované verzi 9.0 Pie, funkce Bluetooth 4.1 a USB typu C. 

Originální UMIDIGI A5 Pro je u internetového obchodu TomTop po dobu prvního týdne jen za 2 332 Kč. Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost nízké ceny je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Ovládejte své světlo z čehokoliv!

Před nedávnem si pro vás internetový obchod TomTop připravil nabídku na populární osvětlení od Xiaomi, známé pod názvem Yeelight. Nyní pro vás má novou nabídku, a to konkrétně na zavěšený inteligentní lustr.

Za 1 813 Kč dostanete skvělou závěsnou lampu či spíše lustr, který můžete ovládat pomocí hlasu, svého telefonu či pomocí chytrého náramku MiBand. Samozřejmostí je taktéž ovládání pomocí vypínače ve zdi. Ovšem to již může být menší přežitek, když na to máte například smartphone. Xiaomi Yeelight patří do rodiny světelných produktů Yeelight, která se vyznačuje dobrou světelností a dlouhotrvající kvalitou.

Lustr je díky certifikaci IP 60 odolný proti prachu, navíc aktivně odvádí teplo, takže se nemusíte obávat žádného poškození LED osvětlení. Světlo můžete ovládat pomocí bluetooth ovladače, na kterém můžete nastavovat jas světla či teplotu osvětlení. Lustr spolupracuje s IFTTT, tedy si můžete nastavit mnoho možností spouštění, ztlumení, zjasňování a zhasínání světla. Krom toho se dá také nastavit i různá barva světla. Doba svícení je 40 000 hodin.

Pokud vás tedy tento lustr oslovil, určitě navštivte stránky eshopu TomTop, kde můžete tento produkt za koupit za sníženou cenu 1 813 Kč. Ovšem pozor, nabídka je časově omezená, proto s nákupem příliš neváhejte!

Gimbal iSteady Mobile za pakatel

Kvalitní značka hohem, která se stabilizátory a příslušenstvím pro kamery a mobilní zařízení zabývá již od roku 2007, přišla s novým modelem gimbalu. Ten můžete osadit kompletní škálou kamer od společnosti GoPro. Vlastníci mobilních zařízení si však mohou gimbal od hohem pořídit také. iSteady Mobile osadíte prakticky jakýmkoliv dnešním chytrým telefonem.

Stabilizátor je zkonstruován s maximální ergonomií, díky čemuž padne skvěle do ruky. Nejnovější řada střídavých motorků zvýšila stabilitu celého zařízení. To vám zaručí perfektní stabilizaci obrazu při natáčení. Přispívá tomu také nízká váha samotného gimbalu. Ta činí krásných 351g, takže dlouhé natáčení není žádným problémem.

Co se ovládacích prvků týče, pomocí čtyř směrného joysticku můžete ovládat celé rameno iSteady Mobile. To umožňuje manipulaci v rozmezí celých 360 stupňů. Panorámata nejsou tedy žádnou velkou neznámou. Poté zde naleznete tlačítko pro ovládání palcem. To slouží pro pořizování fotek a natáčení. Naleznete zde pak další tlačítko pro různé módy. To obsluhujete vaším ukazováčkem.

K iSteady Mobile je určena taky skvělá aplikace. Ta je velmi užitečná. Díky ní se vám dostane funkce jako automatické sledování obličeje. Pokud si tedy stabilizátor připevníte na trojnožku a někam postavíte, telefon se bude natáčet směrem, kterým vy se pohybujete.

Výrobce slibuje též skvělou výdrž. Plné nabití 3600mAh akumulátoru vám umožní používat iSteady Mobile až celých 12 hodin. Samozřejmostí je též podpora nabíjení za chodu. Což je veliká výhoda. Nový gimbal si můžete zakoupit ZDE, a to za krásných 1 460 Kč.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat