watchOS 6.1 je nyní k dispozici pro Apple Watch Series 1, Series 2

watchOS 6.1 je nyní k dispozici pro Apple Watch Series 1, Series 2
2019-10-31T15:00:32+02:00
• 31. 10. 2019

Společnost s logem nakousnutého jablka v průběhu včerejšího večera zveřejnila svůj nejnovější instalační balíček pro chytré hodinky Apple Watch Series 1 a Apple Watch Series 2. Jedná se samozřejmě o operační systém ve verzi watchOS 6.1.

watchOS 6.1 přináší drobné změny

Operační systém watchOS 6 se původně mezi širokou veřejnost dostal již před měsícem, ovšem majitelé starších modelů, přesněji Apple Watch Series 1 a Apple Watch Series 2, si museli na nový operační systém pár týdnů počkat. A jejich čas právě přichází. 

Tato nejnovější aktualizace kromě hlavních novinek v rámci watchOS 6 přináší také podporu pro nedávno představená bezdrátová sluchátka AirPods Pro. Kromě těchto změn se ale jedná o poměrně malou aktualizaci pro majitele starších hodinek s logem nakousnutého jablka. Na druhou stranu se uživatelé mohou těšit na zlepšení výkonu a opravy chyb. 

Někteří uživatelé si stěžují, že na nové generaci hodinek tato aktualizace poměrně razantně snížila výdrž baterie na jedno nabití. Tak či onak si můžete nejnovější operační systém watchOS 6.1 stáhnout tak, že přejdete do Obecné -> Aktualizace softwaru.

Zdroj: theverge.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat