Nová lehká elektrická koloběžka E9S vám usnadní cestu do práce a stojí jen 3 500 Kč z evropského skladu sponzorovaný článek

Nová lehká elektrická koloběžka E9S vám usnadní cestu do práce a stojí jen 3 500 Kč z evropského skladu [sponzorovaný článek]
2019-11-02T13:33:08+02:00
• 29. 10. 2019
3

V obchodě TomTop je nyní za akční cenu k dispozici velice zajímavý produkt. Jde o lehounkou koloběžku E9S, která stojí neuvěřitelných 3 500 Kč. Touto cenou zcela překonává veškeré rivaly v oblasti elektrických koloběžek. Tahle cena je však jen dočasná a po ukončení slevové akce půjde cena nahoru jednou tolik. Do konce akce na elektrickou koloběžku E9S za 3 500 Kč zbývají jen necelé tři dny.

Nejlevnější elektrická koloběžka na trhu

E9S je lehká a snadno skladatelná koloběžka, která vás sveze rychlostí až 16 km/h, přičemž na jedno plné nabití je schopna ujet až 10 km. Kapacita baterie je 2 600 mAh a nabíjí se kolem dvou a půl hodin. Váží přitom jen 8 kg, takže ani její přeprava není nijak náročná. Zvládne uvést osobu do váhy 100 kg. Motor je 180W a je velice tichý.

Výrobce uvádí, že pneumatika je zkonstruována tak, aby nešla propíchnout. Motor je umístěn v zadním kole, pomocí kterého se též brzdí, jezdec tedy došlápne nohou na zadní kolo, jako u běžné koloběžky. Výrobce dále uvádí, že koloběžka se velmi snadno skládá, a to prý do tří vteřin. Pneumatiky mají průměr 8″. Koloběžka E9S má i nastavitelnou výšku, tedy nemusíte se bát, že by vám byla malá. Doručení je do České republiky zdarma s rychlostí do 5 pracovních dnů. Koloběžka je zaslána z evropského skladu, neplatíte tedy žádné celní poplatky.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Jo a z tomtopu, vyhozené peníze…

baterie 2600 mAh snad neee…

Karel Čapka

VIP 30. 10. 2019, 22:42

Je to tak, uvádí to u nich na stránkách. Dojezd slibují však 10 km.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat