Aplikace CzeClick umožní správu PPC kampaní Sklik

Aplikace CzeClick umožní správu PPC kampaní Sklik
2019-10-21T13:33:47+02:00
• 21. 10. 2019

Vývojářské studio Visionlabs na podzim uvedlo aplikaci CzeClick, která slouží pro snadnou správu PPC kampaní běžících na Skliku od Seznamu. CzeClick čerpá data pomocí SKlik API Drak a zobrazuje aktuální data z dnešního dne a až měsíc zpětně. Aplikace je navíc bezpečná, jelikož nikam neukládá přihlašovací údaje či jiné důvěrné informace, probíhá pouze komunikace s SKlik API Drak.

Aplikace neumožňuje plnohodnotnou správu

CzeClick nabízí přehled,  na kterém uživatel vidí stav výkonu svého reklamního účtu u Seznamu. Pro uživatele je přítomna i možnost zobrazit si všechny informace o svých kampaních, a to jak minulých nebo o těch probíhajících. Aplikace CzeClick dokáže také informovat o reklamách textových i bannerových a též o klíčových slovech.

Zatím mobilní aplikace funguje hlavně jako “prohlížeč” vašich dat, nijak nenastavuje ani neupravuje nastavení vašich kampaní nebo reklam, ale nevylučujeme, že bychom mohli takové funkce v budoucnu přidat, pokud o ně bude zájem.

Funkce aplikace

  • Nástěnka – agregovaný přehled výkonu celého vašeho reklamního účtu v rámci SKliku.
  • Kampaně – zobrazení a informace o reklamních kampaních a to buď všech, nebo pouze aktivních.
  • Reklamní sestavy – zobrazení základních informací o reklamních sestavách.
  • Reklamy/Klíčové slova – zobrazení základních informací, a to buď dle reklam (textová, bannerová), nebo dle klíčových slov. V rámci bannerů zobrazuje aplikace náhledy.
  • Kredit – zobrazení aktuálního stavu vašeho kreditu s tlačítkem na dobití, které vás přesměruje na webové stránky Klientské zóny Seznamu.
  • Výběr účtu – pokud máte přístup pod svým Seznam účtem k více SKlik účtům, tak mezi nimi můžete jednoduše přepínat.

Pro vývoj CzeCliku byl použit NativeScript, framework postavený na webových technologiích (HTML, CSS, JS – Angular), ale jeho výstupem jsou nativní aplikace pro Android a iOS. Dle vývojářů má tento postup své limity oproti nativnímu vývoji, ale výhodou jim je kratší čas implementace a tak i menší náklady na vývoj, jelikož místo dvou aplikací (pro Android a iOS) se vyvíjí jen jedna.

logo-app CzeClick: české PPC data přehledně v kapse VisionsLabs Zdarma ANDROID logo-app CzeClick: PPC přehledně VisionsLabs Zdarma iOS

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Karel Čapka

Absolvent mediálních studií a žurnalistiky. Zajímám se o moderní technologie, sociální sítě a mám rád focení. Vždy si najdu chvilku na čtení a baví mě učit se novým věcem. Zajímají mě moderní dějiny, politika, geografie, Formule 1 a vlastně ode všeho něco.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat