iPad Pro údajně nabídne trojici fotoaparátů, unikla také fotografie

iPad Pro údajně nabídne trojici fotoaparátů, unikla také fotografie
2019-09-18T18:00:15+02:00
• 18. 9. 2019

Společnost s logem nakousnutého jablka před několika dny představila své zbrusu nový iPhone 11 a iPhone 11 Pro. Oba tyto kousky se dočkaly menší designové změny, jenž se projevila na zadních stranách telefonů. Ano správně, iPhone 11 disponuje duálním fotoaparátem, přičemž iPhone 11 Pro nabízí dokonce trojici fotoaparátů. 

České ceny u novinek iPhone 11, iPhone 11 Pro (Max), iPad a Apple Watch

iPad Pro s trojicí fotoaparátů?

A právě trojice fotoaparátů se s největší pravděpodobností objeví také u další generace poměrně populárního iPadu Pro. Právě iPad Pro by mohl na zadní straně tento počet fotoaparátů skutečně nabídnout, a to ve stejném rozložení, jako nabízí současný iPhone 11 Pro. 

Podobné spekulace se objevily již v průběhu letošního roku, ovšem až nyní nabírají na důvěryhodnosti. Na internetu se nyní dokonce objevila i fotografie, která údajně nově připravovaný iPad Pro demonstruje. 

Jak si z přiložené fotografie můžete všimnout, iPad Proby nabídl stejné rozložení fotoaparátů jako iPhone 11 Pro. Celkově by tímto krokem dával Apple jasně najevo, že iPady v žádném případě nezaostávají oproti iPhonu. Nutno podotknout, že současná generace tabletu nabízí stejné fotoaparáty, jako iPhone XR z loňského roku. Pokud by Apple do iPadu Pro opravdu implementoval trojici fotoaparátů, mohli bychom se dočkat možnosti nahrávání videí ve vysoce kvalitním rozlišení 4K. 

Zdroj: theverge.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat