Známe údajnou finální cenu služby Apple Arcade

Známe údajnou finální cenu služby Apple Arcade
2019-08-23T11:34:48+02:00
• 23. 8. 2019

Zdroj: Apple

2

Začátkem letošního roku, konkrétně v březnu, společnost s logem nakousnutého jablka představila zbrusu novou službu nazvanou Apple Arcade. Velice jednoduše řečeno se jedná o herní službu, kterou si budete moci dopřát díky malému měsíčnímu předplatné. 

Za jeden měsíční poplatek uživatel získá přístup hned k celé řadě zajímavých her. Skvělé na celé službě je, že uživatel nebude nucen platit další in-app poplatky, aby získal veškeré výhody. K dispozici nebudou ani reklamy. 

Veškeré tyto hry budou k dispozici nejen pro iPad, ale také iPhone, Mac a Apple TV. Navíc budou propojeny se službou iCloud, čímž budete moci hru rozehrát na Macu a dohrát na svém iPhonu. Musíme také podotknout, že hry nebudou streamovány, nýbrž staženy přímo do zařízení. Uživatel tak bude moci aplikaci používat offline. 

Apple Arcade bude zřejmě za hubičku

To je oproti současnému modelu, kde platíte částku za jednotlivou hru, velký rozdíl. Apple však během své březnové konference neprozradilo výslednou cenu za službu Apple Arcade. Nyní se ale zahraniční server 9to5mac dozvěděl, že měsíční poplatek bude činit 4,99 dolarů, tj. zhruba 109 Kč bez DPH. 

Musíme říci, že taková služba jen za 4,99 dolarů měsíčně je velice služná nabídka. Ještě lákavější ale bude pro opravdové nadšence mobilních her, kteří za tak nízkou cenu budou mít přístup ke stovkám her. Doposud však nepadlo jediné slovo o tom, kdy přesně by měla být tato nová služba spuštěna široké veřejnosti. S největší pravděpodobností by se tak ale mělo stát při uvedení iOS 13. 

Zdroj: ubergizmo.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Martin Graulich

23. 8. 2019, 11:42

Já jsem celkem zvědav, kdy bude k dispozici iOS 13. Hlavně jsem zvědavej na to “chytré” nabíjení, kde by mělo docházet k šetření baterky při dobíjení.

Michal Braný

25. 8. 2019, 11:28

Co jsem četl, tak snad někdy 23.9.2019 by měla být globálně ke stažení. Jsem zvědavej jak to bude šlapat… :)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat