Huawei připravuje dvě mobilní novinky

Huawei připravuje dvě mobilní novinky
2019-08-24T19:30:51+02:00
• 24. 8. 2019

Zdroj: Industryweek.com

Čínský certifikační úřad TENAA přibližuje rovnou dva nové telefony od společnosti Huawei, které by se mohli objevit na veřejnosti v nejbližších týdnech. Zatímco model s kódovým označením AMN-AL10 bude patřit mezi slabší zástupce, tak druhé zařízení označené STK-TL00 zaujme místo ve vyšších patrech a zahraniční média mu dokonce připisují název Enjoy 10 Plus. V každém případě výrobce má v plánu oba směřovat do střední třídy.

Zapadnou do průměru

AMN-AL10 nese 5,71palcový displej s HD+ rozlišením, pod kterým běží osmijádrový procesor (2,0 GHz). Uvnitř ještě najdete 2GB paměť RAM napojenou na 32GB úložiště nebo 3GB paměť RAM se 64GB úložištěm. U obou je potvrzena podpora až 512GB paměťových microSD karet. Zadní část osadí 13MPx fotoaparátem, LED bleskem a 2 920mAh baterií. Výbavu uzavírá přední 5MPx kamerka, Android 9.0 Pie nebo tři barevné varianty (černá, hnědá, zelená).

Druhý model STK-TL00 potěší 6,59palcovým displejem s FullHD+ rozlišením a 16megapixelovou kamerkou. V části hardwaru lze vyhlížet osmijádrový procesor Kirin 710 (2,2 GHz) z dílny HiSilicon, tři velikosti paměti RAM (4, 6, 8 GB) a 128GB úložiště podporující paměťové microSD karty.

Záda ponesou tři senzory fotoaparátu (48, 8, 2 MPx), přisvětlovací LED diodu, čtečku otisků prstů a 3 900mAh baterii. Nasazené rozhraní EMUI 9.1 (Android 9.0 Pie) doplní herní technologie GPU Turbo 3.0. Specifikace podtrhuje USB typu C a tři barevné verze (černá, modrá, zelená).

Zdroje: gsmarena.com, gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat