Blackview BV9100 požene 13 000mAh baterie

Blackview BV9100 požene 13 000mAh baterie
2019-08-24T16:30:43+02:00
• 24. 8. 2019

Společnost Blackview známá ve světě především díky odolným telefonům dotahuje další žhavou novinku, která tentokrát nabídne baterii s největší kapacitou článku. Případní zájemci asi nebudou tolik řešit ostatní specifikace, ale ty taky rozhodně nejsou k zahození, přestože čínský výrobce zvolil za dodavatele procesoru firmu MediaTek. K oficiálnímu představení dojde v nejzazší době, kdy rovněž zjistíme konečnou prodejní cenu.

Konec šetření baterie

Z předešlých úniků je odhalen 6,3palcový displej s rozlišením 2 340 x 1 080 pixelů a přední 13megapixelová kamerka 3L8 od Samsungu. Výkonnostní stránku zastoupí osmijádrový procesor Helio P35 od MediaTeku po boku 4GB operační paměti RAM nebo 64GB interní úložiště, které lze dále rozšířit až o dalších 256 GB po vložení paměťové microSD karty.

Článek baterie s kapacitou 13 000 mAh vydrží za plného provozu celé 3 dny a navíc podporuje technologii rychlého nabíjení (30 W). V zadní části mají být dva senzory fotoaparátu, kde jeden z nich bude 16megapixelový snímač IMX298 od Sony a samozřejmě také LED blesk pro přisvětlení záznamů.

Odolnost zařízení je podložena certifikacemi IP68, IP69K a MIL-STD-810 G. Stránky výrobce momentálně obsahují pouze minimum specifikací, ale již v následujících dnech mohou být aktualizovány o podrobnější informace.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat