TOP 2 bezdrátová sluchátka v akci do 513 Kč! sponzorovaný článek

TOP 2 bezdrátová sluchátka v akci do 513 Kč! [sponzorovaný článek]
2019-07-22T14:56:22+02:00
• 22. 7. 2019

QCY T1C Mini za bezkonkurenční cenu!

TomTop nabízí bezdrátová sluchátka QCY T1C Mini s Bluetooth 5.0 za skvělou cenu 419 Kč. Této ceny můžete docílit ale pouze při použití našeho speciálního odkazu. Ten najdete níže v článku, bez něj byste zaplatili 800 Kč. Sleva skoro 381 Kč je velice výhodná, avšak nepotrvá dlouho, čím dříve si sluchátka pořídíte, tím jistější budete, že slevu získáte, tak nemeškejte.

Za nízkou cenu, jen 154 Kč, získáte skvělá bezdrátová sluchátka QCY T1C Mini s baterií o kapacitě 380 mAh. Doba přehrávání činí čtyři hodiny. Tato sluchátka jsou tedy ideální na běhání či běžné sportování. Navíc mají funkci tlumení okolního hluku a též mají zvýšenou citlivost mikrofonu. Takže je můžete využít i jako Bluetooth headset, v takovém případě při čekání na hovor vám vydrží 120 hodin ve stand-by režimu.

Sluchátka z portálu TomTop získáte již nyní za nízkou cenu zde na tomto odkaze. Za cenu 419 korun máte sluchátka, které toho budou umět opravdu hodně. QCY T1C Mini sluchátka za tuto cenu je bezkonkurenční nabídka. Obchod TomTop kromě této senzační ceny nabízí navíc dopravu zcela zdarma. Tak zbytečně neváhejte. Sluchátka zakoupíte ZDE.

Xiaomi Redmi AirDots za skvělou cenu

Xiaomi se nevěnuje pouze výrobě chytrých telefonů, ale také nejrůznějšího příslušenství – od chytrých hodinek a náramků, až po chytré žárovky, či dokonce koloběžky. A právě příslušenství se nyní budeme věnovat, neboť Xiaomi představilo zbrusu nová bezdrátová sluchátka.

Xiaomi na své konferenci odhalilo nová sluchátka pod názvem  Redmi AirDots. Pojďme si tedy sluchátka podrobněji představit. Každé sluchátko váží zhruba 4,2 gramů, přičemž jejich celková velikost činí 7,2 mm. Sluchátka jsou mimo jiné dodávána také se speciálním dobíjecím krytem, tak jako nabízí AirPods od Applu. Nicméně, na levé straně sluchátka se nachází dotyková část, díky které můžete ovládat hudební přehrávač, přijímat hovory a vyvolat chytrého asistenta.

Originální Xiaomi Redmi AirDots na českých e-shopech v současné chvíli neseženete. U internetového obchodu TomTop je však po dobu prvního týdne jen za 513 Kč. Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost nízké ceny je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat