iPhone 11 údajně přijde o „oblíbenou“ technologii

iPhone 11 údajně přijde o „oblíbenou“ technologii
2019-07-11T16:30:01+02:00
• 11. 7. 2019
1

Již před nějakou dobou jsme slyšeli spekulace, že nové iPhony včetně top modelů nebudou mít technologii 3D Touch. Nově představené funkce v iOS 13 tomu napovídají a v podstatě tento fakt potvrzují. Všechny funkcionality 3D Touch lze totiž nyní provádět delším podržením, a to dokonce i na iPadech.

iPhone 11 bude bez tradiční technologie

Apple se údajně rozhodl tuto technologii již u letošních nových modelů nenasadit. Podle všeho jej uživatelé tolik nevyužívají. Původně se mělo jednat o revoluční funkci, neboť Apple dokázal vyvinout technologii reagující na tlak displeje. Je tedy poměrně zarážející, že ji uživatelé tolik nevyužívají. Já osobně 3D Touch používám každý den. Myslím si, že má velký význam. 

Na druhou stranu je třeba uznat, že se už jedná o zastaralou technologii. Vždyť tu s námi je od roku 2015, kdy Apple představil model iPhone 6s. Že americká společnost s logem nakousnutého jablka tuto technologii skutečně odstraní ze všech modelů v rámci iPhone 11, potvrdil i zahraniční server DigiTimes. Ten mimo jiné oznámil, že Apple tuto technologii nahradí softwarem, respektive softwarovými prvky v rámci iOS 13. 

Zdroj: ubergizmo.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Velmi oblíbenou? To jako vážně? Strašný clickbait.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat