Withings uvedl oficiálně Steel HR Sapphire Signature

Withings uvedl oficiálně Steel HR Sapphire Signature
2019-05-13T06:44:45+02:00
• 13. 5. 2019

Novou generaci hodinek přináší na trh společnost Withings a stále bude patřit do segmentu s hybridními zástupci. To znamená hlavně žádný dotykový displej, ale klasické ručičky s převzatými funkcemi z chytrých hodinek. Francouzský výrobce pojmenovat sérii Steel HR Sapphire, přičemž rovnou jsou připraveny 3 různé novinky ve dvou velikostech. Souběžně byl spuštěn i oficiální prodej a samotná cenovka není zrovna nejnižší.

Funkcemi překvapí

Zatímco velikost 36mm pořídíte v provedení White/Rose Gold a Blue/Silver, tak větší 40mm variantu pouze v barvě Black/Slate Grey. Strojek byl vyroben z nerezové oceli, doplňuje jej chromové doplňky a řemínek vyrobený z kvalitní kůže. Safírové sklíčko přináší o stupeň vyšší odolnost vůči poškození. Navíc všechny hodinky odolají tlaku vody až do hloubky 50 metrů (ATM 5).

Velikost baterie není známa, ale při normální použití vydrží až 25 dnů v provozu či 5 dnů v režimu cvičení. Samozřejmostí je snímač tepové frekvence, speciální sportovní režimy, sledování spánkové aktivity a základní upozornění na oznámení ze spárovaného zařízení. Přes Bluetooth lze spárovat s iOS (10.0 a vyšší) nebo Android (6.0 a vyšší) zařízením. Prodejní cena začíná od 299 eur (tj. cca 7 692 Kč včetně daně).

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat