TOP 3 gadgety do 400 Kč, které vám zlepší život sponzorovaný článek

TOP 3 gadgety do 400 Kč, které vám zlepší život [sponzorovaný článek]
2019-05-15T06:59:18+02:00
• 15. 5. 2019

Obchod Gearbest si pro naše zákazníky přichystal skvělou slevu na novou chytrou LED žárovku od Philips, která se jmenuje Mijia Philips Zhirui a nabízí jednobarevné osvětlení. Nyní místo necelých 208 Kč zaplatíte pouze 161 Kč. Pokud ale zadáte náš slevový kupón, cena bude nižší – 85 Kč. A taková sleva se už vyplatí.

Úsporná žárovka za tři dolary!

Žárovka samozřejmě nabízí pouze jednobarevné osvětlení, tedy bílou. Velkou výhodou ale žárovky je, že disponuje speciálním procesorem, který dokáže svítivost přizpůsobit danému prostředí. Navíc je velice šetrná k vaší peněžence, neboť se snaží být co nejvíce úsporná. Dále je také skvělá kompatibilita, neboť jej díky univerzální koncovce připojíte do každého zařízení – lampičky, lustru a podobně.

LED žárovka nabízí světelnost 500 lumenů a s příkonem 5 W, tedy vám dostatečně osvítí běžnou místnost v bytě. Navíc rozpětí Kelvinů je od 1700 do 6500. Výdrž je 30 000 hodin.

Cenu 3,88 dolarů (85 Kč) získáte nyní jen s naším kupónem. Stačí při platbě zadat kód GBLED950803 a žárovka je vaše za 85 Kč! Celních poplatků se v této cenové hladině obávat nemusíte. Do tří týdnů vám bude nová chytrá žárovka doručena až domů. Tak neváhejte na navštivte stránky Gearbest. Žárovku si můžete zakoupit ZDE.

Bezdrátová sluchátka po vzoru AirPods za akční cenu!

Společnost na své konferenci odhalila nová sluchátka pod názvem i14 TWS. Pojďme si tedy sluchátka podrobněji představit. 

Každé sluchátko váží zhruba 4,2 gramů, přičemž jejich celková velikost činí 7,2 mm. Sluchátka jsou mimo jiné dodávána také se speciálním dobíjecím krytem, tak jako nabízí AirPods od Applu. Nicméně, na levé straně sluchátka se nachází dotyková část, díky které můžete ovládat hudební přehrávač, přijímat hovory a vyvolat chytrého asistenta. Synchronizaci mezi telefonem a sluchátkem zajišťuje technologie Bluetooth 5.0.

Originální i14 TWS na českých e-shopech v současné chvíli neseženete. U internetového obchodu Gearbest je však po dobu prvního týdne jen za 527 Kč. Pokud ale zadáte náš slevový kupón GBI140509, zaplatíte jen 440 Kč. Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost nízké ceny je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Powerbanka s bezdrátovým nabíjením a 20 000mAh baterií

Kromě bezdrátových nabíječek pro mobilní telefony jsme se nedávno dočkali také nové bezdrátové power banky. Jak je již u power banek společnosti K2 zvykem, hlavním lákadlem je odolné a elegantní konstrukce, kterou doprovází masivní kapacita baterie. I v tomto případě se jedná o akumulátor o velikosti 20 000 mAh. 

Power banka je k dispozici v červené barvě a podporuje 10W bezdrátové nabíjení. Rovněž disponuje dvěma výstupními porty pro nabíjení zařízení prostřednictvím příslušného kabelu. Tuto skvělou power banku si můžete nyní zakoupit za sníženou cenu, a to díky zahraničnímu serveru Gearbest.

Originální K2 powerbanku na českých e-shopech prozatím neseženete. U internetového obchodu Gearbest je však po dobu prvního týdne jen za 435 Kč. Že to stále není dost dobré? Pak by vás mohlo zajímat, že cena byla ponížena z původních 579 Kč. Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost slevy je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat