Blackview přichází s modelem A60 Pro

Blackview přichází s modelem A60 Pro
2019-05-30T18:00:41+02:00
• 30. 5. 2019
1

Nový přírůstek do střední třídy teď přidává společnost Blackview, která oficiálně představila model nesoucí označení A6 Pro. Jedná se o vylepšenou variantu původního zástupce z konce března letošního roku. Čínský výrobce protentokrát nepřichází pouze s lákavou prodejní cenou, ale do telefonu nasadil například i o něco výkonnější procesor, větší kapacitu baterie nebo podporu sítí 4. generace.

Stále šedý průměr

Vpředu je k vidění 6,088palcový LCD IPS displej s rozlišením 1 280 x 600 pixelů a „Watedrop“ výřez obsahuje 5megapixelovou kamerku. Hardwarovou stránku zastupuje čtyřjádrový procesor Helio A22 (MT6761) od MediaTeku, 3GB operační paměť RAM a interní úložiště o velikosti 16 GB, které lze rozšířit až o dalších 256 GB po vložení paměťové microSD karty. Celkovou výdrž jistí baterie s kapacitou článku 4 080 mAh.

 

Do zadní části byl nasazen jen základní 8megapixelový snímač, jemuž záda kryje hloubkový senzor, LED blesk pro přisvětlení záznamů nebo také skener otisků prstů. Softwarovou stránku dostal pod kontrolu operační systém Android ve verzi 9.0 Pie. Na prodejní pulty míří celkem tři barevné varianty (černá, modrá, zelená) za doporučenou prodejní cenu 89,99 dolarů (tj. cca 2 083 Kč).

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Tomáš Stary

30. 5. 2019, 18:12

Celkem slušná cena

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat