Hodinky Apple Watch zažily rekordní čtvrtletí a zaslouženě vládnou trhu

Hodinky Apple Watch zažily rekordní čtvrtletí a zaslouženě vládnou trhu
2019-05-04T17:59:36+02:00
• 4. 5. 2019
1

Těžko říci, zda se jedná o nejlepší chytré hodinky na světě. Na druhou stranu víme, že jde o vůbec nejprodávanější hodinky. Ano, správně. Prodeje Apple Watch neustále rostou a jeho tvůrce, tedy Apple, může slavit další úspěšné období. 

Apple Watch trhají další rekord

Apple prohlásil, že ve druhém čtvrtletí letošního roku dosáhly hodinky s logem nakousnutého jablka silných prodejů. Vlastně Apple Watch překonaly svůj vlastní rekord, neboť Applu vydělaly více než 5,1 mld. dolarů. Mimochodem, ve stejném období loňského roku byly prodeje nižší hned o 3,94 mld. dolarů. 

Ještě zajímavější je ale fakt, že za tři čtvrtiny prodeje mohou noví zákazníci, kteří na Apple Watch přešli. Bohužel Apple neuvádí přesná prodejní čísla, tudíž nemůžeme zjistit, zda za tento úspěch může nejnovější generace, anebo zákazníci raději zvolí levnější variantu v podobě Apple Watch Series 3. 

Celkově se pak prodeje chytrých hodinek meziročně zvýšily o 50 %, což uvedla společnost Fortune 200. Je velkou otázkou, jak se vlastně bude hodinkám od Applu dařit v budoucnu. Jedno je ale jasné, Apple Watch aktuálně vládnou trhu.

Zdroj: 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Tak asi oprávněně.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat