Oppo představilo novinku A9

Oppo představilo novinku A9
2019-04-29T06:44:28+02:00
• 29. 4. 2019

Střední třída se teprve před pár dny dočkala nového zástupce a tentokrát za ním stojí společnost Oppo, která na mobilní trh přinesla konkrétně model nesoucí označení A9. Čínský producent nasadil poměrně slušnou prodejní cenu, takže telefon by se ani nemusel v samotném začátku ztratit v davu. Prodej startuje už v úterý 30. dubna, přičemž do té doby probíhá předprodej přes oficiální stránky výrobce.

Téměř bez chyb

Přední straně patří 6,53palcový displej s rozlišením 2 340 x 1 080 pixelů a 16megapixelová kamerka vsazená v „Dew Drop“ výřezu. Vnitřní šasi vyplňuje osmijádrový procesor Helio P70 od MediaTeku, grafický čip Mali-G72 MP3 a 6GB operační paměť RAM. Uživatelé dostanou k využití interní úložiště o velikosti 128 GB podporující až 256GB paměťové microSD karty. Baterie s kapacitou 4 020 mAh podporuje technologii rychlého nabíjení.

Vzadu najdete dva senzory fotoaparátu (16 + 2 MPx), LED blesk a snímač otisků prstů. Softwarovou výbavu zastupuje platforma ColorOS ve verzi 6.0, což odpovídá Androidu 9.0 Pie. Seznam lze uzavřít funkcí dual-SIM, 3,5mm jackem pro sluchátka, FM rádiem, Bluetooth 4.2, podporou LTE nebo Vo-LTE. Cenovka po přepočtu začíná u hranice 6 165 Kč a barevná provedení s gradientem budou celkem tři (bílé, fialové, zelené).

Zdroj: fonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat