Apple vydal iOS 12.3 beta 3, přináší novou TV aplikaci

Apple vydal iOS 12.3 beta 3, přináší novou TV aplikaci
2019-04-23T19:52:37+02:00
• 23. 4. 2019

Společnost Apple v průběhu dnešního dne, tj. 23. dubna 2019, zveřejnila další beta verzi připravovaného operačního systému iOS 12.3. V pořadí se jedná již o třetí betu a k dispozici je prozatím pouze registrovaným vývojářům.

Často beta verze nepřináší nic moc extra velkého. Nyní se ale zdá, že se v rámci finální verze iOS 12.3 máme skutečně na co těšit. Apple totiž uvedl hned několik novinek. Pojďme se tedy společně podívat, co třetí beta verze iOS 12.3 odhalila. Rád bych ještě podotkl, že pokud jste registrovaný vývojář, nejnovější beta verzi si můžete stáhnout z vývojářského centra společnosti Apple. Využít však můžete i OTA (over-the-air) cestu.

iOS 12.3 beta 3 a přepracovaná aplikace pro TV

Jedna z nejzajímavějších novinek v rámci třetí beta verze operačního systému iOS 12.3 je přítomnost přepracované aplikace Apple TV. Uživatelům nabízí nový a o něco více přehlednější rozhraní. Kromě toho se zde nachází sekce Apple TV+, ve které se v průběhu času objeví i originální obsah společnosti s logem nakousnutého jablka. 

Celé rozhraní aplikace bylo zjednodušeno hlavní pomocí sekcí pro filmy, televizní pořady, sportovní přenosy a obsah pro děti. V iOS 12.3 beta 3 je mimo jiné k dispozici také samostatná spodní lišta, která nabízí kategorie knihovny, vyhledávání a sledování. 

Apple se ale zaměřil i na další části systému, především na optimalizaci výkonu a opravu některých chyb. Je však třeba podotknout, že představení nového operačního systému iOS 13 je pomalu a jistě za rohem, tudíž další větší změny v rámci iOS 12.3 nelze očekávat. 

Zdroj: macrumors.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat