LG unikl model X4 (2019)

LG unikl model X4 (2019)
2019-03-05T06:44:58+02:00
• 5. 3. 2019

Nejnovější únik přibližuje mobilní novinku od společnosti LG, která by se mohla ukázat minimálně na domácí půdě. Každopádně půjde o základní model pod názvem X4 (2019) a v současné nabídce vystřídá zástupce s označením X4+. Jihokorejský výrobce doposud neprozradil žádnou informaci, takže zveřejněné specifikace v databázi Android Enterprise Device jsou zatím jediným spolehlivějším zdrojem.

Od každého něco

Uniklý seznam odhaluje displej s úhlopříčkou 5,7 palce, který si zaslouží alespoň HD+ rozlišení. Bohužel neznáme přesný typ nasazeného procesoru, ale model X4+ získal Snapdragon 425, čili nelze vyloučit využití procesoru Snapdragon 435 z dílny Qualcommu. Dále již následuje 3GB operační paměť RAM nebo interní úložiště o velikosti 32 GB. Neměla by chybět ani podpora paměťových microSD karet.

Výpis uzavírá přítomná technologie NFC a operační systém Android ve starší verzi 8.1 Oreo, i když ten můžou v blízké budoucnosti nahradit novější verzí 9.0 Pie. Telefon to nebude mít zrovna jednoduché, protože na trhu najdete mnoho obdobných zařízení. Proto firma LG nesmí zapomenout například na dvojitý senzor fotoaparátu v zadní části, velkokapacitní baterií či přijatelnou prodejní cenu.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat