Lenovo uvede nového zástupce střední třídy

Lenovo uvede nového zástupce střední třídy
2019-03-10T14:29:03+02:00
• 10. 3. 2019

Čínský telekomunikační úřad TENAA se podělil o první specifikace a snímky zařízení, které momentálně dokončuje společnost Lenovo. Ve veřejné databázi je model sice ukryt pod kódovým označením L38082, ale čínský výrobce do dnešní doby nezmínil jeho skutečné jméno. V každém případě novinka bude patřit spíše ke slabším zástupcům, přesto do něj například nasadí rovnou tři hlavní fotoaparáty.

Žádný vyšší nadstandard

V přední části zaujme místo 6,2palcový IPS LCD displej s rozlišením 1 520 x 720 pixelů, který ještě doplní základní 8megapixelová kamerka. O výkon se postará osmijádrový procesor taktovaný na frekvenci 2,0 GHz od neznámého dodavatele. Další prvky budou v kombinaci 3, 4, 6GB operační paměti RAM a interního úložiště s kapacitou 32, 64, 128 GB. Navíc ani v jednom případě nebude vynechána podpora paměťových microSD karet.

Co se týče zadní části, tak zde chystají tři fotoaparáty, ale je znám zatím pouze jeden 8MPx senzor. Samozřejmostí je přisvětlovací LED dioda nebo snímač otisků prstů. Nakonec zveřejněný výpis uzavírá baterie s kapacitou 3 200 mAh, operační systém Android v předinstalované verzi 9.0 Pie a až osm barevných provedení – bílé, černé, červené, fialové, modré, stříbrné, šedé, zlaté.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Julinek

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat