Meizu unikají očekávané modely 16s a 16s Plus

Meizu unikají očekávané modely 16s a 16s Plus
2019-02-28T07:44:41+02:00
• 28. 2. 2019

Společnost Meizu v těchto dnech dokončuje práce nad chystanými novinkami, které představí někdy během dubna nebo května v oficiální podobě. Modely s označením 16s a 16s Plus jsou předmětem několika úniků za poslední hodiny a ty dohromady dávají poměrně jasnou představu. Čínský výrobce si nedokázal ohlídat ani reálné fotografie potvrzující dřívější informace vydané přímo od generálního ředitele.

Žádné výřezy, ani otvory

Model 16s získá 6,2palcový displej, zatímco provedení 16s Plus vynikne 6,76palcovým displejem. V obou případech půjde o AMOLED panel s FullHD+ rozlišením, který ochrání odolné sklo Gorilla Glass 6 a pod něj ještě ukryjí snímač otisků prstů. Navíc oba mají získat o 1,5mm tenčí bradu oproti předchozí generaci. Stránku výkonu zajistí osmijádrový procesor Snapdragon 855 od známého Qualcommu.

Hlavní slovo v zadní části dostane senzor IMX586 od Sony s maximálním rozlišením 48 megapixelů a s podporou optické stabilizace obrazu (OIS). U základního modelu 16s bude nasazena baterie s kapacitou 3 600 mAh, avšak bez podpory bezdrátového nabíjení. V úvodu k dispozici dají minimálně dvě barevné varianty (bílá, černá) za cenu vyšší než 490 dolarů (tj. cca 11 053 Kč).

Nakonec zůstává otázkou, zda dojde i třetí zástupce s přívlastkem T zaměřený na mobilní hráče a prvním trhem se oficiálně stane ten domácí či spekulovaný v Indii. Firma připravila ke kampani speciální hashtag „#Powerof16“, pod nímž dohledáte aktuální zprávy kolující po sociálních sítích.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat