Hodinky LOKMAT MK28 ve slevě na Cafago.com Sponzorovaný článek

Hodinky LOKMAT MK28 ve slevě na Cafago.com [Sponzorovaný článek]
2019-02-25T06:00:31+02:00
• 25. 2. 2019

Ať už jste nadšenci do sportu nebo ne, pokud jste někdy hledali sportovní hodinky, eshop Cafago pro vás má nyní skvělou nabídku. Dnes tu totiž máme hodinky LOKMAT MK28, které nejen že jsou vybaveny hromadou funkcí, ale také jsou téměř za hubičku.

Hodinky pro sport

Hodinky MK28 disponují 1,14palcovým LCD displejem, na kterém s přehledem uvidíte veškeré funkce hodinek. Mezi ně patří například počítadlo kroků, stopky, vzdálené ovládání kamery, atd. Vše můžete také ovládat pomocí jediného tlačítka, což činí používání hodinek o to jednodušší.

S telefonem jsou hodinky propojeny pomocí Bluetooth 4.0, a data zaznamenávají do své vlastní aplikace. Ta krom jiného podporuje také ukládání dat do cloudu, takže o svá sportovní data rozhodně jen tak nepřijdete. A pokud se svými sportovními výkony chcete dokonce pochlubit, můžete svá data z aplikace sdílet na sociálních sítích.

I přes všechny tyto funkce ale hodinky vydrží velmi dlouho nabité. I přes to, že využívají standardní CR2430 baterie, vydrží nabité až 8 měsíců při normálním používání, a až 12 měsíců v úsporném režimu. Nemusíte se tak každý den starat o to, zda vám hodinky při vašem sportovním zapálení vydrží.

A v poslední řadě je tu cena. Pokud vás totiž tyto hodinky zaujaly, eshop Cafago pro vás má speciální nabídku. Nyní si tyto hodinky můžete pořídit za pouhých 18,80 euro (kolem 490 korun), tedy pokud při nákupu vložíte náš speciální slevový kupon L3607J. Tak neváhejte a navštivte stránky obchodu Cafago.com!

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat