Efox: IOUTDOOR POLAR 3 o třetinu levněji! Sponzorovaný článek

Efox: IOUTDOOR POLAR 3 o třetinu levněji! [Sponzorovaný článek]
2019-02-27T19:46:01+02:00
• 26. 2. 2019

Po dlouhé době tu máme další nabídku telefonů od internetového obchodu Efox! Dnes se podíváme na model IOUTDOOR POLAR 3, telefon do terénu, který ovšem funkcemi a praktičností rozhodně neurazí.

Mobil do jakékoliv situace

Polar 3 asi nejvíce ohromí svým odolným designem. Především je odolný vůči pádům a fyzickému poškození, díky vyztuženým pogumovaným stranám, mnohovrstvému sklu na displeji, a kovovým zádům.

Krom toho je ale telefon odolný také vůči živlům. Krom certifikace IP68, díky které vydrží telefon ve vodě do 1,5 metrů hloubky po dobu 30 minut, je Polar 3 schopen pracovat v teplotním rozpětí od -20° do 50°C.

Ovšem i vnitřek telefonu stojí za zmínku. 5,5palcový displej s rozlišením 1440 x 720 pixelů poskytne velmi dobrý mediální zážitek, a dobrý výkon i v těch nejtěžších podmínkách zajistí čtyřjádrový procesor MTK6739V s taktem 1,5 Ghz.

Spolu s ním pak spolupracují 3 GB RAM a 32 GB interního úložiště. Když k tomu přidáme duální 13 + 2 MPix fotoaparát, 4000 mAh baterii a možnosti bezdrátového nabíjení, je Polar 3 opravdu všestranný telefon pro každou situaci.

A to platí i o ceně. Tento telefon si totiž můžete nyní pořídit na webu Efox za pouhých 119,99 dolarů (kolem 2 710 korun). Ovšem pozor, tato nabídka platí pouze do 27. února, proto s nákupem dlouho neváhejte!

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat