Apple údajně již letos představí svou platební kartu

Apple údajně již letos představí svou platební kartu
2019-02-25T09:34:49+02:00
• 25. 2. 2019

Společnost Apple a Goldman Sachs údajně připravují společnou platební kartu, uvedl to zahraniční server Wall Street Journal. Nová platební karta by měla být integrovaná s aplikací Apple Wallet na iPhonu. Ta pak nabídne speciální funkce, jako je například možnost nastavit si cíle výdajů, a další. Karta by navíc měla nabízet odměny v podobě 2% cashbacku a slevy pro nákup nového Apple zařízení. 

Apple chystá svou první platební kartu

Dle zahraničního serveru Wall Street Journal je v současné chvíli nová platební karta ve fázi testování, o které se starají zaměstnanci Applu. Karty bychom se pak měli dočkat v průběhu letošního roku. Mobilní aplikace Wallet navíc prošla poměrně velkou změnou v iOS 12.2 beta 3, takže není žádným překvapením, že Apple plánuje další kroky. 

Za zmínku stojí také to, že služba Apple Pay byla spuštěná již v roce 2014, ovšem až nyní se dostala k nám – tedy do České republiky. Kromě toho jablečná společnost nedávno spustila Apple Pay Cash. Tato služba je však dostupná pouze na území USA. Zpět ale k platební kartě.

Nová platební karta od Applu bude s největší pravděpodobností používat platební sít MasterCard. Zajímavé ale je, že podobná informace se objevila již v květnu loňského roku. V té době se na internetu objevily informace, že právě Apple pracuje na své první kreditní kartě. Více informací bohužel o nové kreditní kartě nemáme. 

Zdroj: 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat