Apple pracuje na skládacím telefonu a MacBooku

Apple pracuje na skládacím telefonu a MacBooku
2019-02-19T21:29:23+02:00
• 19. 2. 2019

Skládací telefony se zdají býti novým trendem, tedy alespoň pro letošní rok. Snad každý výrobce mobilních telefonů se o tuto kategorii zajímá. Za celou dobu jsme již viděli mnoho zajímavých prototypů, ovšem pouze dva modely spatřily světlo světa. 

Na letošní konferenci MWC 2019 se ale dočkáme dalších zajímavých kousků. Svůj první skládací telefon představí nejen Samsung, ale také Huawei, LG, či dokonce i čínské Xiaomi. Otázkou tedy je, má vůbec konkurenční Apple o tento segment zájem? Zdá se, že ano. 

Apple si registroval hned několik patentů

Podle dostupných informací skutečně společnost Apple chystá svůj skládací telefon, kterého bychom se měli dočkat již v roce 2020. V současné chvíli si Apple nechal patentovat hned několik prototypů skládacího telefonu. 

Jak si můžete z přiložených snímků všimnout, zařízení v tomto případě vychází z klasického principu – uživatel bude moci ze svého mobilního telefonu vytvořit tablet. Dle všeho by Apple dokonce mohl využít hned tři displeje – současní výrobci preferují dva. 

Tři displeje však pravděpodobně budou použity v případě, kdy uživatel bude chtít ze svého iPadu vytvořit MacBook. Jak by ale technologie fungovala v praxi, to je nyní ve hvězdách. Faktem ale je, že se Apple o podobné zařízení zajímá. Do jaké hloubky je v současné chvíli nejasné.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat