UMIDIGI A3 Pro nyní za pár korun! sponzorovaný článek

UMIDIGI A3 Pro nyní za pár korun! [sponzorovaný článek]
2018-12-12T16:30:29+02:00
• 12. 12. 2018

Model s označením A3 Pro je aktuálně nejnovější přírůstek do portfolia společnosti Umidigi. Novinka sice spadá do nižší třídy, na druhou stranu nabízí některé prvky ze střední třídy. Pro nenáročné uživatele jde o naprosto dostačující mobilní telefon.

UMIDIGI A3 Pro a hardwarové specifikace

Přední části patří 5,7palcový displej s rozlišením 1512 x 720 pixelů a 8megapixelová kamerka na populární selfie fotografie. Uvnitř se nachází čtyřjádrový procesor MT6739 od MediaTeku napojený k 3 GB operační paměti RAM a 32 GB internímu úložišti podporující paměťové microSD karty. Díky třem slotům nepřijdete ani o plnohodnotnou funkci dual-SIM za podpory LTE/VoLTE sítí. Celkovou výdrž bude řídit baterie o velikosti 3 300 mAh.

Konstrukce nese kovový rámeček a zadní část byla vyrobena z leštěné slitiny kovu. Přitom záda nesou dva senzory fotoaparátu (12 + 5 MPx), přisvětlovací LED diodu či snímač otisků prstů. Z ostatních specifikací lze zmínit funkci Bluetooth 4.0, GPS, USB OTG, 3,5mm jack pro sluchátka, FM rádio. UMIDIGI A3 Pro se navíc velmi podobá novému iPhonu XS Max. Pokud tedy toužíte po iPhonu, ale preferujete Android, mohl by být právě tento model dobrou alternativou.

Originální UMIDIGI A3 Pro na českých e-shopech seženete zhruba od 3 000 Kč. U internetového obchodu TomTop je však po dobu prvního týdne jen za 2 000 Kč (z původních 3 511 Kč). Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost slevy je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat