Poweramp v3 je po třech letech konečně ve stabilní verzi

Poweramp v3 je po třech letech konečně ve stabilní verzi
2018-12-26T08:29:37+02:00
• 26. 12. 2018

Původní tvůrci velmi populárního hudebního přehrávače pro operační systém Android vydali v lednu 2016 alpha verzi 3 ke stažení zdarma. Ano, správně, nyní je řeč o aplikaci Poweramp. 

Celkově tak vývoj na nové aplikaci trvá zhruba tři roky. V létě letošního roku jsme se ale dočkali první veřejné beta verze, a nyní konečně i první stabilní verze, kterou je možné stáhnout přímo prostřednictvím Obchodu Play. Stále ale nikdo pořádně neví, co přesně vývojářům tak dlouhou dobu trvá. Tak či onak přináší nová aktualizace mnoho novinek. 

Poweramp v3 a výčet hlavních novinek

Dočkali jsme se například zcela přepracovaného uživatelského prostředí, které nyní nabízí moderní kabátek. Mezi hlavní novinky tedy patří nové rozhraní, nový Audio engine a zcela nová navigace. 

Kromě toho na uživatele čekají nové motivy či rozšířené funkce. Například Audio engine podporuje hi-res výstup či nový DSP. K dispozici je také aktualizovaný ekvalizér. Zapomenout nemůžeme zmínit ani Material Design, jenž zahrnuje nové karty a animace. A hlavní novinkou je také přítomnost Dark Mode. 

Novou aplikaci Poweramp version 3 si můžete již nyní stáhnout skrze Obchod Play. Využít ale můžete také APK soubor, který stáhnete ZDE. 

logo-app Poweramp Music Player (Trial) Max MP Zdarma ANDROID

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat