Nová kamerka Xiaomi 70mai Dash Cam Pro jen nyní za pár korun! sponzorovaný článek

Nová kamerka Xiaomi 70mai Dash Cam Pro jen nyní za pár korun! [sponzorovaný článek]
2018-12-10T06:33:15+02:00
• 10. 12. 2018

Skoro každému řidiči se někdy stalo, že se dostal do sporné situace a pro svou verzi sporu neměl průkazný materiál. Díky tomu se čím dál více řidičů uchyluje ke koupi kamerky do auta, která může právě tyto spory rozhodnout. 

Už i u nás pomohl řidiči jako důkaz právě záznam z palubní kamery. Kamera do auta začíná již na tisícikoruně, nicméně většinou platí, že cena odpovídá kvalitě. Poměrně dobře si v tomto směru vede Xiaomi 70mai Dash Cam Pro, kterou u našeho partnera GearVita získáte za 1 232 Kč.

Xiaomi 70mai Dash Cam Pro nyní ještě s větší slevou!

Kamerku z portálu GearVita získáte již nyní za cenu 2 398 korun. Pokud ale zadáte náš kupón Xmas70Mai, zaplatíte jen 1 232 Kč! Za tuto cenu máte kamerku, která vás v budoucnu může ochránit před soudním sporem. Xiaomi 70mai Dash Cam Pro za tuto cenu je bezkonkurenční nabídka. Kupujte ZDE.

Specifikace kamerky Xiaomi 70mai Dash Cam Pro

Na trh se před několika měsíci dostala novinka v podobě Xiaomi 70mai Dash Cam Pro, jenž čínský výrobce představil v rámci své crowdfundingové platformy Mijia. Kromě nahrávání videí z dění před autem zaujme například hlasovým ovládáním.

Kamerka je uzpůsobena jak vzhledově, tak funkcemi právě pro natáčení jízdy v autě. Díky chytrým funkcím se nemusíte před jízdou zaobírat zapínáním kamerky, jelikož k aktivaci nahrávání dojde ihned po rozjetí vozidla. Mezi další přednosti kamerky patří nahrávání videa v kodeku h.264, díky čemuž výsledná videa nejsou nijak extra veliká. Ačkoli zde dochází ke kompresi, tak kamerka pořizuje dostačující záběry v rozlišení FullHD.

Pro uživatele kamer do auta je vždy nekomfortní přetahování videí z kamerky do počítače. Právě společnost Xioami tento problém vyřešila možností přenosu videa do mobilního telefonu, respektive kamerka umožňuje real-time přenos a stahování videí. Hlavní však u kamer do auta bývá zorné pole, aby bylo vše potřebné zachyceno na záznamu. Tento model kamerky disponuje 130° záběrem. Co se týče rozměrů zařízení, tak ty jsou vcelku komfortní a kamerka by neměla překážet ve výhledu řidiče, jelikož rozměry jsou 9 x 6 x 6 centimetrů. Váha poté činí 400 gramů.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat