Xiaomi Mi 8 se dočkalo nových funkcí, včetně Super Night Scene

Xiaomi Mi 8 se dočkalo nových funkcí, včetně Super Night Scene
2018-11-10T19:00:23+02:00
• 10. 11. 2018
2

Čínská společnost Xiaomi nedávno oznámila, že její vlajkový model Mi 8 se již brzy dočká nové aktualizace pro MIUI 10. Instalační balíček by měl přinést funkci Super Night Scene. 

Nová funkce Super Night Scene přinese hlavně vylepšenou kvalitu fotografií. Tuto novinku demonstroval marketingový ředitel Qi Zhiyuan, který mimo jiné dodal, že aktualizace bude obsahovat také podporu 960 fps super slow-motion video, což je samozřejmě skvělá zpráva. 

Xiaomi Mi 8 přichází s dalšími funkcemi

Funkce Super Night Scene se vůbec poprvé objevila u modelu Mi Mix 3, která byla mezi širokou veřejností velmi kladně přijata. Ve své podstatě jde o to, že tato funkce razantně zlepšuje výsledné fotografie. Co se týká možnosti 960 fps super slow-motion, tak ta se také poprvé objevila u modelu Mi Mix 3. Obě funkce se ale nyní dostanou také na současnou vlajkovou loď Mi 8. 

V současné době jsou tyto novinky k dispozici pouze uživatelům, kteří vlastní model Mi 8 a používají beta verzi MIUI 10. Očekává se ale, že funkce bude již velmi brzy přístupná i všem ostatním uživatelům. 

Jen pro pořádek, současný vlajkový model Xiaomi Mi 8 disponuje velmi výkonným duálním 12megapixelovým širokoúhlým fotoaparátem Sony IMX363 a 12megapixelovým teleobjektivem. Kromě toho oba fotoaparáty podporují zaostřování Dual PD a rozpoznávání scény pomocí AI. 

Fotoaparáty v tomto telefonu dosahují opravdu velkých kvalit, což dokazuje také zveřejněný test od DXOMark, který prohlásil, že Xiaomi Mi 8 překročilo hranici 100 bodů. 

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Jan Odvárka

12. 11. 2018, 12:54

Dobrý den. Dostane tyto funkce i Xiaomi Mi 8 lite? A ještě jeden takový dotaz na tento model, myslíte si, že někde vymizí, respektive, že bude fungovat i odemykání obličejem i bez toho, aniž by člověk musel nastavit lokaci na Hong Kong? Děkuji za odpověď ☺️

Přemysl Vaculík

VIP 12. 11. 2018, 13:34

Nedávno vyšla aktualizace přidávající Polsko.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat