Sportovní hodinky za nižší ceny sponzorovaný článek

Sportovní hodinky za nižší ceny [sponzorovaný článek]
2018-11-27T06:45:47+02:00
• 27. 11. 2018

Chytré hodinky a chytré náramky jsou stále v kurzu. Nyní vám představujeme nabídku tří zajímavých novinek. Jedna od Alfawise s názvem B7 Pro a zbylé dvě od Honoru, jedná se o hodinky i o sportovní náramek. Podívejte se, který vám bude vyhovovat a udělejte si malou radost na Vánoce.

Alfawise B7 Pro

Originální Alfawise B7 Pro na českých e-shopech zatím neseženete. U internetového obchodu Gearbest je však po dobu prvního týdne jen za 410 Kč. Obchod Gearbest kromě této senzační ceny nabízí navíc dopravu zcela zdarma. Abyste se vyhnuli celním poplatkům a DPH, zaškrtněte při platbě Priority Line. Kupujte ZDE.

Honor Watch Magic

Hodinky Honor Watch Magic disponují kulatým AMOLED displejem s úhlopříčkou 1,2 palců, zatímco Watch GT nabízí 1,39palcový displej. V obou případech bylo rozlišení zvoleno tak, aby poskytovalo hustotu 326ppi.  Vzhledem k tomu, že Watch Magic disponují kompaktnějším tělem než Watch GT, projevilo se to samozřejmě také na baterii. Ta je bohužel výrazně menší, neboť nabízí pouhých 178 mAh (Watch GT 420 mAh). Honor však prohlásil, že velikost akumulátoru bohatě postačí pro týden klasického provozu.

Cena nových hodinek Honor Watch Magic bude v Evropě do 150 eur (cca 3 900 Kč). Jen pro porovnání, konkurenční model Watch GT stojí 5 699 Kč. Každopádně, za tak málo peněz dostanete opravdu hodně muziky. Honor Watch Magic vydrží 5ATM pod hladinou, díky čemuž jsou hodinky vhodné i pro běžné plavání. K dispozici je také senzor tepové frekvence, GPS, GLONASS, Galileo a samozřejmě také Huawei Pay. Kupujte za 3 600 Kč.

 

Honor Band 4

Nová generace Honor Band 4 nabízí velký AMOLED displej s úhlopříčkou 0,95 palců. K dispozici je také hned několik funkcí zaměřujících se na zdraví – sledování srdce v reálném čase, monitor spánku. Uživatele zaujme také odolnost vůči vodě do 50 metrů či automatické rozpoznání, zda jde o plavecký bazén. Mimo to můžete pomocí náramku sledovat další sportovní aktivity.

Honor Band 4 je vybaven novým inteligentním upozorněním, jež zobrazí veškeré hovory, zprávy a budíky. Výrobce zapracoval také na baterii, která bude činit 100 mAh a na jedno nabízí vydrží až 14 dnů (při běžném používáním). Nejžhavější novinkou je měřič VO2 Max, který dokáže vypočítat maximální spotřebu kyslíku organismu při fyzické aktivitě a výsledná hodnota je často považována za objektivní ukazatel uživatelovy kondice. Využitá technologie slibuje takřka 95 % přesnost.

Model Band 4 umí monitorovat srdeční tep, rychlost či uraženou vzdálenost. Nová varianta dostala navíc GPS modul, běžeckého trenéra Running Coach, speciální technologii TruSleep pro sledování spánku a dýchání během sportování. Hodinky jako takové nenabízí češtinu, jsou k dispozici ale v angličtině, pokud je smartphone přepnut do anglického jazyka. Huawei pracuje na aktualizaci, ale zatím není k dispozici. Nyní ho koupíte jen za 915 Kč.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat