Qualcomm již 4. prosince představí nový Snapdragon

Qualcomm již 4. prosince představí nový Snapdragon
2018-11-26T06:44:59+02:00
• 26. 11. 2018

Společnost Qualcomm se konečně rozhodla začít odesílat první oficiální pozvánky na svou brzy konající konferenci v Havaji. Datum uvítací večera byl stanoven na 3. prosince, přičemž největší novinky budou představeny druhý den, tedy 4. prosince letošního roku. 

Společnost sídlící v San Diegu zpravidla představuje své vlajkové produkty druhý den, přičemž podrobnější informace o produktu uvede tentýž den. A stejný proces by měl proběhnout i v letošním roce. 

Snapdragon 8150 bude představen v Havaji

Znamená to tedy, že již 4. prosince se dočkáme příchodu zcela nového procesoru v podobě Qualcomm Snapdragon 8150. Tentýž den pak výrobce uvede podrobnější specifikace nového procesoru. Zajímavé je, že Qualcomm ve své pozvánce láká také na Xiaomi VR. Celá akce pak potrvá do 7. prosince. 

Nového procesoru od Qualcommu se dočkáme v příštím roce, pravděpodobně v březnu. Překvapením bude, pokud již bude podporovat 5G. Žádné další detaily o nových procesorech nebyly sděleny. Co se týče nadcházejícího top procesoru Snapdragon 8150, má být vyroben pomocí 7nm technologie firmou TSMC. Též má mít podobnou architekturu jako Kirin 980, tedy 4 „stříbrná“ jádra, 2 „zlatá“ a 2 „zlatá+“.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat