LG Q9 údajně zapózoval na první fotografii

LG Q9 údajně zapózoval na první fotografii
2018-11-10T19:59:34+02:00
• 10. 11. 2018

Již nějaký ten pátek očekáváme příchod nového modelu od společnosti LG. Podle informací by se mělo jednat o mobilní telefon pod názvem LG Q9. První informace o tomto modelu se na internetu  objevily v září letošního roku. Nyní jsme se ale dočkali dalších indícií. 

LG Q9 by měl nabídnout skvělé parametry

Dle všeho by nové LG Q9 mělo disponovat velkým bezrámečkovým displejem s poměrem stran 18: 9. Neměla by chybět ani přítomnost výřezu, což už je v současné době takovým trendem. Na první pohled je model LG Q9 (dle obrázku níže) velmi podobný modelu LG G7 Fit, který byl představen v srpnu letošního roku. 

Co se však samotného displeje týká, ten by měl nabídnout 6,1palcovou úhlopříčku s rozlišením Full HD+. O dočasně spuštěné aplikace a dokumenty se pak postará operační paměť s kapacitou 4 GB, přičemž na trhu budou dvě varianty – jedna s 32 a druhá s 64GB vnitřním úložištěm. 

Podpora bezdrátového nabíjení či dokonce NFC je pak samozřejmostí. Čtečka otisků prstů bohužel nebude v tomto případě implementována přímo v displeji, nýbrž bude umístěna na zadní straně telefonu. Vše pak bude pohánět operační systém Android ve verzi 8.1 Oreo. 

Srdcem modelu LG Q9 pravděpodobně bude procesor Snapdragon 660. O energii se pak postará baterie s kapacitou 3 550 mAh. To je ale vše, co v současné chvíli o budoucím modelu víme. O dostupnosti vás budeme informovat. 

Zdroj: mysmartprice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat