DJI představilo novou kameru Osmo Pocket

DJI představilo novou kameru Osmo Pocket
2018-11-29T07:29:35+02:00
• 29. 11. 2018

Společnost DJI, známá jako výrobce skvělých dronů, představila zbrusu novou, malou akční kameru pod názvem DJI Osmo Pocket. Ta se má stát přímým konkurentem outdoorové kamery GoPro Hero 7.

DJI Osmo Pocket nabízí skvělé parametry

Jak bylo již v úvodu článku zmíněno, nová kamerka je označována jako DJI Osmo Pocket. Z přiložených fotografií si můžete všimnout, kamera nabízí skutečně malé konstrukční rozměry. Ovšem i přes takovou konstrukci nabízí zajímavé parametry.

Rozměry této novinky jsou 121,9 × 36,9 × 28,6 mm a hmotnost se zastavila na 116 gramech. Je vybavena 12megapixelovým fotoaparátem (senzor má 1/2,3 palců), který je schopen zaznamenávat videa ve 4K, a to až při 60 snímcích za sekundu (fps). Světelnost celé soustavy je f/2.0 a úhel záběru je 80°.

Dotykový displej se pak nachází v rukojeti. Ten slouží pro ovládání celé kamery. Díky displeji budete mít také možnost sledovat záběry v reálném čase. Skvělé ale je, že ke kamerce budete moci připojit svůj smartphone, a to prostřednictvím mobilní aplikace DJI Mimo. Konektivita je zajišťována prostřednictvím WiFi.

Celé zařízení je vybaveno baterií o kapacitě 875 mAh, což by mělo zajistit až 140 minut natáčení. Samotné nabíjení pak trvá 73 minut.

Kamerka by dle společnosti DJI měla nabídnout mnoho funkcí, jako je ActiveTrack, Panorama a Timelapse. Mezi další funkce patří například filtry ND či 3,5 mm jack konektor. DJI Osmo Pocket bude v prodeji od 15. prosince letošního roku, a to za 7 678 Kč bez DPH.

Zdroje: theverge.com, pocket-lint.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat